Σάββατο 31 Ιουλίου 2021

Στη ΜΕΘ ακόμα ένας που είχε εμβολιαστεί πλήρως με Pfizer - Δεν είχε υποκείμενα νοσήματα


 Τελικά τα εμβόλια ποιους προστατεύουν; Μεγάλης ηλικίας να μην νοσήσουν βαριά; Νέους, μεσήλικες; Φαίνεται κανείς δεν μπορεί να εξηγήσει (βέβαια προωθούν τον υποχρεωτικό εμβολιασμό).

Τι άλλο να πούμε ότι πλέον είναι γεγονός η δεύτερη περίπτωση πλήρως εμβολιασμένου που κόλλησε κορωνοϊό και νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση σε κλινική νοσοκομείου καταγράφεται στην Πάτρα μετά το νοσοκομείο Παπανικολάου στη Θεσσαλονίκη.

Ένας 74χρονος ο οποίος τον Μάιο εμβολιαστεί με τις δυο δόσεις του εμβολίου της Pfizer πριν λίγες ημέρες παρουσίασε πυρετό και βήχα. Αποφασίστηκε να μεταβεί στο πανεπιστημιακό νοσοκομείο Πατρών και να γίνει εισαγωγή του.

Η κατάστασή του επιδεινώθηκε μάλιστα και την Δευτέρα κρίθηκε αναγκαία η διασωλήνωσή του στη ΜΕΘ του νοσοκομείου Ρίου όπου νοσηλεύεται.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι δεν έχει κάποιο υποκείμενο νόσημα.

Σημειώνουμε ότι ήταν πλήρως εμβολιασμένος ο ένας ασθενής που νοσηλεύεται στη ΜΕΘ του νοσοκομείου Παπανικολάου της Θεσσαλονίκης, με τον Νίκο Καπραβέλο να σημειώνει πως δεν είχε υποκείμενα νοσήματα.

Πρόκειται για έναν 70χρονο που είχε εμβολιαστεί με το σκεύασμα της Pfizer, ο οποίος κόλλησε κορωνοϊό και πλέον νοσηλεύεται με βαρύτατη πνευμονία.

ΔΕΙΤΕ (ΕΔΩ) ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ!


Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες;

Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.

Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ είναι ΜΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα, χρήσιμα ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ προς ανάγνωση και ενημέρωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάποιο ΝΕΟ και ενδιαφέρον ΑΡΘΡΟ χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ παρέα σας!

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις