Δευτέρα 5 Ιουλίου 2021

Τα viral της ημέρας: Οι γερανοί που τα’ βαλαν μ’έναν αλιγάτορα, η γάτα που βρήκε τον χαμένο της… ξάδερφο και μια απίστευτα δυναμική τετράχρονη


 Ειδήσεις, εικόνες και βίντεο από όλο τον κόσμο, που προκάλεσαν αίσθηση και έγιναν viral μέσω του διαδικτύου και των social media:

 

Viral #1: Γερανοί τα βάζουν με αλιγάτορα μες στην μέση του δρόμου

Το απίστευτο περιστατικό καταγράφηκε στη Φλόριντα των ΗΠΑ. Εκεί, μια…συμμορία από γερανούς «στρίμωξε» έναν μικρό αλιγάτορα, όταν όλοι τους θέλησαν να διασχίσουν τον ίδιο δρόμο. Οι γερανοί κυκλώνουν τον αλιγάτορα, προφανώς θέλοντας να τον αποτρέψουν από το να συνεχίσει την ίδια πορεία με τους ίδιους. Με τα πολλά, ο αλιγάτορας τους γυρνάει την πλάτη, το βάζει στα πόδια και επιστρέφει στην λίμνη απ’ όπου προήλθε.

Μια άλλη θεωρία θέλει τους γερανούς να «προστατεύουν» τον μικρό αλιγάτορα, για τον οποίο η λίμνη είναι πιο κατάλληλο περιβάλλον από τον αυτοκινητόδρομο. Απ’ ό,τι φαίνεται, η αβεβαιότητα των θεατών για το τι ακριβώς συμβαίνει στο βίντεο, είναι μεγάλη. Το βέβαιο είναι ότι, εάν κάποιος αποφασίσει να μπει σε αυτοκίνητο στη Φλόριντα, μπορεί στον δρόμο του να συναντήσει το οτιδήποτε!

 

#2: Γάτα χαλάει τον υπνάκο ενός…λύγκα

Ένα σύντομο, ξεκαρδιστικό κλιπάκι έγινε viral στο Reddit. Στο βίντεο, ένας άγριος λύγκας απολαμβάνει τον υπνάκο του στην αυλή ενός σπιτιού, έως ότου μια οικόσιτη γάτα τον ξυπνήσει, χτυπώντας του το τζάμι. Ο τρόπος με τον οποίο το…άγριο γατί κοιτάζει τον οικόσιτο συγγενή του προκάλεσε γέλιο και έδωσε άφθονη έμπνευση στους σχολιαστές του κλιπ.

«Ο λύγκας κοιτάει τη γάτα σαν ένα μακρινό ξάδερφο, που έχει να δει πολύ καιρό και δεν τον θυμάται καλά», λέει ένα από τα κορυφαία σχόλια της ανάρτησης. «Γεια σου, μικροσκοπικέ εαυτέ μου!», λέει ένα άλλο σχόλιο. Πράγματι, τόσο ο λύγκας, όσο και η γάτα, φαίνονται να νιώθουν μια ιδιαίτερη οικειότητα ο ένας για τον άλλο, παρά το…τζάμι και τις διαφορές που τους χωρίζουν.

 

#3: Κοριτσάκι με πατίνια «τρώει» τούμπα- Η φοβερή αντίδρασή της μετά

Ένα βίντεο από το 2020 έγινε ξανά viral στο Instagram, προκαλώντας εκ νέου τον θαυμασμό του κοινού για ένα μικρό κοριτσάκι. Το κορίτσι αυτό συμμετείχε σε αγώνες πατινάζ, όπου έκανε μια «στραβή» αρχή γλιστρώντας και πέφτοντας, με το που δόθηκε το σύνθημα εκκίνησης.

Η ατυχία αυτή θα μπορούσε να αποθαρρύνει πλήρως την τετράχρονη πιτσιρίκα, η οποία, ωστόσο, δεν το έβαλε κάτω. Μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα, το κοριτσάκι όχι απλά ξανασηκώθηκε, αλλά κατάφερε να τερματίσει πρώτη, αφήνοντας κοινό και συμπαίκτριες με το στόμα ανοιχτό.

Ένα χρόνο μετά, το πείσμα, η αποφασιστικότητα και ο δυναμισμός του κοριτσιού συνεχίζει να εμπνέει τους χρήστες του διαδικτύου. «Αυτό το βίντεο το λατρεύω», λέει ένας χρήστης. «Το κοριτσάκι αποτελεί την ζωντανή απόδειξη του ότι όταν πέφτεις, πρέπει να ξανασηκώνεσαι».

ΔΕΙΤΕ (ΕΔΩ) ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ!


Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες;

Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.

Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ είναι ΜΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα, χρήσιμα ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ προς ανάγνωση και ενημέρωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάποιο ΝΕΟ και ενδιαφέρον ΑΡΘΡΟ χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ παρέα σας!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις