Τρίτη 10 Αυγούστου 2021

Δεν έγινε δεκτή η παραίτηση του διοικητή της Αεροπορίας Στρατού


 Δεν έγινε δεκτ΄ή η παραίτηση του διευθυντή της Αεροπορίας Στρατού, υποστράτηγου Γιώργου Κουμεντάκη, υπεύθυνου για τα «Shinook» σχετικά με τις επιχειρήσεις στις φωτιές. Σύμφωνα με το Υπουργείο Άμυνας και τον Νίκο Παναγιωτόπουλο, «όσα αναφέρονται σε ομάδα δημοσιευμάτων περί παραίτησης του Διευθυντή Αεροπορίας Στρατού, δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Ο εν λόγω ανώτατος αξιωματικός παραμένει στη θέση του συνεχίζοντας να εκτελεί κανονικά τα καθήκοντα του, όπως έκανε ως τώρα».

Ο Νίκος Παναγιωτόπουλος έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Οι Ένοπλες Δυνάμεις ήταν, είναι και θα είναι στην πρώτη γραμμή της μάχης σε κάθε εθνική δοκιμασία, χάρη στις άοκνες προσπάθειες του Προσωπικού, το οποίο εξασφαλίζει την ύψιστη επιχειρησιακή και λειτουργική επάρκεια των μέσων.

Καλούμε λοιπόν όλους σε αυτές τις κρίσιμες ώρες, να είναι προσεκτικοί και να μην αναφέρονται ακόμη και με επίσημες ανακοινώσεις, σε παραιτήσεις που δεν ισχύουν». 

Αυτή είναι η πρώτη επίσημη αντίδραση για το συγκεκριμένο θέμα. Υπενθυμίζεται ότι δεν είχε δίνει γνωστό, εάν υπήρξε απόφαση για μετάθεση του διευθυντή της Αεροπορίας Στρατού σε θέση υποδεέστερη.

Σύμφωνα με πληροφορίες, στο Πεντάγωνο, στο υπουργείο Εθνικής Άμυνας, συνεκλήθη το πρωί της Δευτέρας (09/08) υπό τον στρατηγό Κωνσταντίνο Φλώρο αρχηγό του Γενικού Επιτελείου Εθνικής Άμυνας ανώτατο στρατιωτικό συμβούλιο προκειμένου να διαπιστωθεί αν υπάρχουν ευθύνες γύρω από τη συμμετοχή των στρατιωτικών ελικοπτέρων «Chinook» στην κατάσβεση των καταστροφικών φωτιών που μαίνονται στη χώρα.

ΔΕΙΤΕ (ΕΔΩ) ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ!


Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες;

Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.

Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ είναι ΜΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα, χρήσιμα ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ προς ανάγνωση και ενημέρωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάποιο ΝΕΟ και ενδιαφέρον ΑΡΘΡΟ χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ παρέα σας!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις