Παρασκευή 27 Αυγούστου 2021

Το φυσάνε και δεν κρυώνει!!! Φαρμακοποιός από την Πάτρα τους έστειλε ΑΔΙΑΒΑΣΤΟΥΣ για τα εμβόλια – ΒΙΝΤΕΟ

 


Άνοιξε τις οδηγίες και επικράτησε σιωπή!!!

Η φαρμακοποιός, κα Μουμούρη, που εργάζεται στο νοσοκομείο Πατρών «Άγιος Ανδρέας, υποστήριξε ότι αρκετοί είναι οι

υγειονομικοί που αρνούνται να κάνουν το εμβόλιο.

«Ως φαρμακοποιός, θα σας πω ότι η δουλειά μου είναι να διαβάζω τις οδηγίες του κατασκευαστή όταν έρχονται τα σκευάσματα» τόνισε η φαρμακοποιός του νοσοκομείου «Αγ. Ανδρέας», η οποία έδειξε on camera τις οδηγίες και εξήγησε πως τα φύλλα οδηγιών των εμβολίων ήταν κενά.

«Όταν ένα προϊόν δεν συνοδεύεται από φύλλο οδηγιών, αυτό είναι ύποπτο» συμπλήρωσε η κυρία Μουμούρη, με τον διευθυντή της Β’ ΜΕΘ του νοσοκομείου «Παπανικολάου», Νίκο Καπραβέλο, και τον δημοσιογράφο να τα χάνουν για μία στιγμή.

Τελικά επικαλέστηκε έναν κατασκευαστή εμβολίου, χωρίς να τον κατονομάσει, ο οποίος είχε δώσει γραπτές οδηγίες.

«Το φάρμακο τελεί υπό συμπληρωματική παρακολούθηση και είναι υπό ειδική αδειοδότηση. Το φύλλο οδηγιών του φαρμάκου θα πρέπει να ενημερώνεται διαρκώς για τις ανεπιθύμητες παρενέργειες και ζητά από εμάς τους επαγγελματίες Υγείας να το ενημερώνουμε!!!»,

Σε αυτό το σημείο ο δημοσιογράφος την διέκοψε πήγε στον κ. Καπραβέλο και τελικά η φαρμακοποιός δεν μίλησε άλλο, με την υπόσχεση να συνεχίσει την επόμενη μέρα!

Δείτε το βίντεο::

ΔΕΙΤΕ (ΕΔΩ) ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ!


Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες;

Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.

Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ είναι ΜΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα, χρήσιμα ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ προς ανάγνωση και ενημέρωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάποιο ΝΕΟ και ενδιαφέρον ΑΡΘΡΟ χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ παρέα σας!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις