Πέμπτη 30 Σεπτεμβρίου 2021

Επίθεση ΤΟΥ ΠΡΟΔΟΤΗ Κ.Μητσοτάκη στην Βουλγαρία γιατί «μπλοκάρει την ένταξη των Σκοπίων στην ΕΕ» - Πόσο πιο χαμηλά;

 


Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης έκανε επίθεση στην Βουλγαρία γιατί «δημιουργεί προβλήματα στην ευρωπαϊκή προοπτική» των Σκοπίων! 

Ο πρωθυπουργός που θα ακύρωνε την Συμφωνία των Πρεσπών και γι' αυτό ψηφίστηκε στις τελευταίες εκλογές από χιλιάδες Έλληνες δίνει σκληρή μάχη για τα Σκόπια, όπως άλλωστε είχε πει και ο Ζόραν Ζάεφ. 

Συγκεκριμένα ο πρωθυπουργός είπε τα εξής: 

«Δεν υποστηρίζουμε την Βουλγαρία στα προβλήματα που δημιουργεί στην ευρωπαϊκή προοπτική της Βόρειας Μακεδονίας. Σε λίγες ημέρες θα λάβει χώρα η Σύνοδος ΕΕ - Δυτικών Βαλκανίων στη Σλοβενία και πρέπει ως Ευρώπη να στείλουμε ένα ξεκάθαρο μήνυμα υπέρ της ένταξης των συγκεκριμένων χωρών στην ΕΕ». υπογράμμισε ο πρωθυπουργός σε σχετική ερώτηση στη συζήτηση, που είχε με τον δημοσιογράφο των New York Times, Steven Erlanger, στο πλαίσιο των εργασιών του Συνεδρίου Athens Democracy Forum. «Έχω μιλήσει για τα προβλήματα σε ό,τι αφορά στη συμφωνία με την Βόρεια Μακεδονία, δεν την υπερψήφισα, αλλά είχα πει πως είναι διεθνής υποχρέωση της χώρας και ως εκ τούτου θα τη σεβαστώ» συμπλήρωσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Είναι ξεκάθαρο ότι η Νέα Δημοκρατία με τον Κυριάκο Μητσοτάκη έχει πέσει πολύ χαμηλά, καθώς κάνει ακριβώς τα αντίθετα απ' αυτά που είχε υποσχεθεί προεκλογικά. Αλήθεια όλοι οι βουλευτές (αλλά και νυν υπουργοί) της ΝΔ που συμμετείχαν στα συλλαλητήρια για την Συμφωνία των Πρεσπών ξεχάσαν τα όσα έλεγαν; 

ΔΕΙΤΕ (ΕΔΩ) ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ!


Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες;

Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.

Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ είναι ΜΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα, χρήσιμα ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ προς ανάγνωση και ενημέρωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάποιο ΝΕΟ και ενδιαφέρον ΑΡΘΡΟ χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ παρέα σας!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις