Τρίτη 28 Σεπτεμβρίου 2021

Δεύτερο πλήγμα κατά Α.Σαμαρά: Μετά τον Ν.Παναγιωτόπουλο επίθεση και από Ν.Μπακογιάννη

 


Η ΝΔ εξακολουθεί να βρίσκεται σε αναταραχή μετά την συνέντευξη Σαμαρά στα Νέα του Σαββάτου. Μετά τα όσα ανέφερε ο ΥΕΘΑ Νίκος  Παναγιωτόπουλος που μπορούν να θεωρηθούν ως καρφιά κατά των Καραμανλή, Σαμαρά και όλων των προκατόχων του στο υπουργείο, δεύτερο «κρούσμα» η συνέντευξη της Ντόρας Μπακογιάννη στον ΣΚΑΪ.

Μιλώντας λοιπόν, στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ η τέως υπουργός Εξωτερικών υποστήριξε πως «η ιστορία της παράταξης είναι γνωστή. Όποτε αυτή διευρύνθηκε έγινε κυβέρνηση όποτε συρρικνώθηκε οδηγήθηκε στην αντιπολίτευση»

Αυτό μπορεί να θεωρηθεί ως μια έμμεση απάντηση σε όσα ανέφερε ο Α. Σαμαράς για ποταμοποίηση του κόμματος. Σε ερώτηση σχετικά με το αν ο Κυριακός Μητσοτάκης αμφισβητείται και αν υπάρχουν εσωκομματικά προβλήματα στην ΝΔ η Ντόρα Μπακογιάννη απάντησε πως δεν υπάρχουν και πως «ο Κυριάκος Μητσοτάκης είναι ένας πρωθυπουργός που ενώνει όλους τους νεοδημοκράτες».

Το συμπέρασμα είναι πως η Νέα Δημοκρατία αυτή την στιγμή έχει σοβαρό πρόβλημα συνοχής καθώς υπάρχουν έντονες διαρροές στα δεξιά της και η ατμόσφαιρα στο εσωτερικό του κόμματος δεν είναι καθόλου υγιεινή.

Το κυβερνών κόμμα έχει πρόβλημα ταυτότητας.

ΔΕΙΤΕ (ΕΔΩ) ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ!


Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες;

Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.

Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ είναι ΜΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα, χρήσιμα ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ προς ανάγνωση και ενημέρωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάποιο ΝΕΟ και ενδιαφέρον ΑΡΘΡΟ χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ παρέα σας!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις