Πέμπτη 16 Σεπτεμβρίου 2021

Γελάει ο πλανήτης: ΜΑΛΛΟΝ ΕΠΕΣΕ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ ΑΛΑ ΣΕΦ - Βγήκε δημοσκόπηση με τη ΝΔ να παίρνει... 37,8% - Στα γραφεία της Πειραιώς, ίσως...


 Μια δημοσκόπηση που έχει προκαλέσει άφθονο γέλιο δημοσιεύει η MRB και δείχνει την ΝΔ να συγκεντρώνει ποσοστό 37,8% όταν αυτή την στιγμή ακόμα και οι πέτρες νιώθουν την οργή κατά της κυβέρνησης και ειδικότερα τα ποσοστά στην Βόρεια Ελλάδα (την οποία σφυροκοπά με lockdown η κυβέρνηση) δεν ξεπερνούν το 20% σε κανονικές δημοσκοπήσεις.

Το ποσοστό των 37,8% μπορεί με το ζόρι να το μαζεύει στην Πειραιώς και όχι πολύ μακριά από τα γραφεία της ΝΔ.

Στην πρώτη δημοσκόπηση που πραγματοποιηθηκε μετά τη ΔΕΘ, η διαφορά της Νέας Δημοκρατίας από τον ΣΥΡΙΖΑ αγγίζει τις 12 μονάδες (11,9%) στην αναγωγή επί των εγκύρων.

Πιο συγκεκριμένα, η δημοσκόπηση της  εταιρείας MRB και προβλήθηκε απόψε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του STAR δείχνει στην πρόθεση ψήφου την διαφορά της ΝΔ από τον ΣΥΡΙΖΑ στο 10,9%. 

Σύμφωνα με τα αποτελέσματα, η Νέα Δημοκρατία συγκεντρώνει ποσοστό 34,6% ενώ ο ΣΥΡΙΖΑ βρίσκεται στο 23,7%, το ΠΑΣΟΚ στο 7%, το ΚΚΕ 5,3%, η ΕΛ.ΛΥΣΗ 3,7% και το ΜέΡΑ25 στο εκλογικό όριο του 3%. 

Η διαφορά της Νέας Δημοκρατίας από τον ΣΥΡΙΖΑ ανεβαίνει στο 11,9% στην αναγωγή επί των εγκύρων, καθώς στον συγκεκριμένο πίνακα το ποσοστό της ΝΔ ανεβαίνει στο 37,8% και του ΣΥΡΙΖΑ στο 25,9%.

ΔΕΙΤΕ (ΕΔΩ) ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ!


Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες;

Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.

Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ είναι ΜΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα, χρήσιμα ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ προς ανάγνωση και ενημέρωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάποιο ΝΕΟ και ενδιαφέρον ΑΡΘΡΟ χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ παρέα σας!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις