Πέμπτη 30 Σεπτεμβρίου 2021

NEA καταγγελία – “Έπαθα ολική παράλυση… δεν μπορούσα να ανοίξω ούτε τα βλέφαρά μου! Οι γιατροί λένε ότι φταίει το εμβόλιο, αλλά δεν το παραδέχονται ανοιχτά!” – HXHTIKO Focus FM


 Για τα όσα βίωσε μετά τον εμβολιασμό του κατά της covid-19 μίλησε στον Focus FM και στον δημοσιογράφο Στέφανο Δαμιανίδη ο 53χρονος Κυριάκος Βακαδήμας που εργάζεται στον ιδιωτικό τομέα της υγείας.

«Έχω τρία παιδιά, δεν μπορούσα να μείνω χωρίς μισθό (…) Αναγκάστηκα και το έκανα στις 31/08», σημείωσε.

Μετά τον εμβολιασμό του με το σκεύασμα της Moderna, όπως είπε, παρουσίασε ατονία και ολική παράλυση των όλων των άκρων.  «Δεν μπορούσα να ανοίξω ούτε τα βλέφαρά μου» ανέφερε χαρακτηριστικά προσθέτοντας ότι έπειτα υπεβλήθη σε μία σειρά ιατρικών εξετάσεων. «Βγήκαν όλες άψογες» υπογράμμισε συμπληρώνοντας ωστόσο ότι μετά παρουσίασε σπασμούς και έτρεμε. Ο κ. Βακαδήμας ταλαιπωρείται έως σήμερα, όπως είπε, ενώ γνωστοποίησε ότι καθημερινά λαμβάνει συμπληρώματα διατροφής και φάρμακα.

Ακούστε όλα όσα είπε:


ΔΕΙΤΕ (ΕΔΩ) ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ!


Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες;

Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.

Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ είναι ΜΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα, χρήσιμα ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ προς ανάγνωση και ενημέρωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάποιο ΝΕΟ και ενδιαφέρον ΑΡΘΡΟ χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ παρέα σας!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις