Τρίτη 28 Σεπτεμβρίου 2021

Ράδιο Αρβύλα: “Μάχη” για τον Αντώνη Κανάκη


 Στην τελική ευθεία βρίσκονται οι συζητήσεις των «Ράδιο αρβύλα» για την τηλεοπτική επιστροφή τους, που αναμένεται στα μέσα με τέλη Νοεμβρίου.

Σύμφωνα με πληροφορίες της Reallife, επικρατέστερο κανάλι για τον Αντώνη Κανάκη και την παρέα του είναι ο ΑΝΤ1, καθώς οι συζητήσεις για την επιστροφή τους βρίσκονται σε πολύ προχωρημένο στάδιο, ενώ από το κάδρο φαίνεται να απομακρύνεται το Open λόγω «δυστοκίας» που προκαλούν οι αποχωρήσεις από τη διοίκηση.

Τελευταίες πληροφορίες, πάντως, κάνουν λόγο για πρόταση και από τρίτο σταθμό, που, παρότι δεν ήταν στα σχέδιά του μια επιπλέον προσθήκη, επιχειρεί να μπει «σφήνα» για να αποτρέψει την ενδυνάμωση του ανταγωνισμού.

ΔΕΙΤΕ (ΕΔΩ) ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ!


Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες;

Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.

Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ είναι ΜΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα, χρήσιμα ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ προς ανάγνωση και ενημέρωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάποιο ΝΕΟ και ενδιαφέρον ΑΡΘΡΟ χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ παρέα σας!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις