Τρίτη 5 Οκτωβρίου 2021

Ζήτησε συγγνώμη και αφέθηκε ελεύθερος ο γνωστός τραγουδιστής για την κοκαΐνη στο αυτοκίνητό του


 Ο γνωστός τραγουδιστής Αλέξανδρος Πρεβενάς είχε συλληφθεί για κατοχή κοκαΐνης το βράδυ του Σαββάτου έξω από νυχτερινό κέντρο στη Νίκαια.

Ελεύθερος αφέθηκε ο γνωστός τραγουδιστής Αλέξανδρος Πρεβενάς, ο οποίος είχε συλληφθεί μετά τον εντοπισμό κοκαΐνης στο αυτοκίνητό του.

Ο δημοφιλής τραγουδιστής ζήτησε συγγνώμη και υποστήριξε ότι τα ναρκωτικά ήταν για προσωπική του χρήση.

Μετά την απολογία του αφέθηκε ελεύθερος με τους περιοριστικούς όρους της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα και της εμφάνισης στο Αστυνομικό Τμήμα κατοικίας του μία φορά τον μήνα.

Στελέχη της ΟΠΚΕ είχαν εντοπίσει τα ναρκωτικά όταν είδαν δύο άτομα να ανοίγουν το όχημα. Στην αρχή νόμιζαν ότι επρόκειτο για ληστεία και πλησίασαν για να διαπιστώσουν ότι ουσιαστικά ήταν «ντελίβερι» ναρκωτικών καθώς οι άγνωστοι άφηναν τα ναρκωτικά, την ώρα που εκείνος τραγουδούσε.

Το κόκκινο υπερπολυτελές αυτοκίνητο ήταν στο όνομα της φίλης του τραγουδιστή, ωστόσο, όπως ανέφερε ο ίδιος, σύμφωνα με το MEGA, η κοπέλα δεν είχε ανάμειξη.

ΔΕΙΤΕ (ΕΔΩ) ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ!


Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες;

Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.

Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ είναι ΜΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα, χρήσιμα ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ προς ανάγνωση και ενημέρωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάποιο ΝΕΟ και ενδιαφέρον ΑΡΘΡΟ χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ παρέα σας!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις