Δευτέρα 25 Οκτωβρίου 2021

Φρίκη σε σχολείο του Μοσχάτου: Καθηγητής κατηγορείται για ασελγείς πράξεις σε μαθήτριες


 Χειροπέδες σε 45χρονο καθηγητή που κατηγορείται για ασελγείς πράξεις σε μαθήτριες σε σχολείο του Μοσχάτου.

Στη σύλληψη ενός 45χρονου καθηγητή Γυμνασίου προχώρησε η αστυνομία στο Μοσχάτο, με την κατηγορία ότι προχώρησε σε ασελγείς πράξεις σε μαθήτριες.

Πρόκειται για μία νέα υπόθεση ασέλγειας σε βάρος ανηλίκων που έρχεται στη δημοσιότητα το τελευταίο διάστημα.

Ο 45χρονος καθηγητής συνελήφθη την περασμένη Παρασκευή, ενώ χθες πέρασε το κατώφλι του εισαγγελέα και σήμερα βρέθηκε ενώπιον του ανακριτή.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Sputnik, ο συγκεκριμένος καταγγέλλεται ότι περίμενε να αδειάσει το τμήμα και να μείνει μόνη της μια μαθήτρια 12 ετών.
Όταν έμειναν οι δυο τους, πλησίασε το ανήλικο κορίτσι από πίσω, την έπιασε στην πλάτη, ξεκίνησε να της κάνει μασάζ και σύμφωνα με τα όσα κατήγγειλε το κορίτσι, της είπε: «Βγάλε την μπλούζα σου!».
Η μικρή άρχισε να ουρλιάζει και αμέσως ανέφερε το συμβάν τόσο στον διευθυντή του σχολείου όσο και στους γονείς της, οι οποίοι απευθύνθηκαν στο Τμήμα Ανηλίκων της ΓΑΔΑ.
Να σημειωθεί ότι σύμφωνα με πληροφορίες, ο εν λόγω καθηγητής φέρεται να είχε μία περίεργη στάση απέναντι και σε άλλα κορίτσια, καθώς υπάρχουν καταγγελίες ότι μιλούσε σεξιστικά και κοιτούσε επίμονα επίμαχα σημεία στο σώμα των κοριτσιών.
Οι Αρχές έχουν λάβει καταθέσεις και από άλλες μαθήτριες του Γυμνασίου.

ΚΛΙΚΑΡΕ (ΕΔΩ) ΤΩΡΑ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις