Πέμπτη 18 Νοεμβρίου 2021

ΔΙΠΛΑ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΕΝΗ! 31ΧΡΟΝΗ πρωταθλήτρια πυγμαχίας πέθανε από κορονοϊό...

 


Η Γαλλίδα πρωταθλήτρια πυγμαχίας Julie Le Galliard μόλις στα τριάντα της, πέθανε την Κυριακή. Είχε εμβολιαστεί και με τις 2 δόσεις, σύμφωνα με τους συγγενείς της. Αλλά είναι ο Covid, σε συνδυασμό με μια ανοσολογική ανεπάρκεια, που είναι η αιτία του θανάτου της σύμφωνα με τη liberation που επιχειρεί ν’ απαντήσει σε μεγάλο μέρος της κοινής γνώμης που τη θεωρεί θύμα του εμβολίου. Πάντως κι έτσι να είναι όπως τα λέει η γαλλική φυλλάδα η είδηση και πάλι είναι ότι η διπλά εμβολιασμένη αθλήτρια πέθανε από επιπλοκές κορωνοιού.. 


Η 31χρονη Julie Le Galliard ήταν πρωταθλήτρια Γαλλίας το 2015 σε λιγότερα από 57 κιλά. «Στο νοσοκομείο μετά τη μόλυνση από τον Covid, η Julie πάλεψε για αρκετές εβδομάδες», αναφέρει ο Est républicain που αποκάλυψε πληροφορίες για τον θάνατό της.Η εφημερίδα LA DEPECHE έχει τίτλο:” Mποξ, πως ο covid19 κέρδισε την διπλά εμβολιασμένη Julie Le Galliard μόλις στα 31 της”

«Με απέραντη θλίψη πληροφορούμαστε για τον θάνατο της Julie Le Galliard σε ηλικία 31 ετών το βράδυ της Κυριακής στο νοσοκομείο της Μασσαλίας μετά από δύο μήνες αγώνα ενάντια στις επιπλοκές λόγω του Covid 19», γράφει η Γαλλική Ομοσπονδία Πυγμαχίας σε δελτίο τύπου. .

Μας ρωτάτε αν η Julie Le Galliard ήταν εμβολιασμένη. Η ερώτησή σας ακολουθεί ένα tweet όπου διαβάζουμε ότι όντως αυτό ίσχυε, σύμφωνα με «την τελευταία της ανάρτηση στο Instagram και στη συνέχεια μια φίλη της [που] επιβεβαίωσε ότι εμβολιάστηκε 2 δόσεις και ότι επέστρεψε στο νοσοκομείο μόνο λίγες μέρες μετά το εμβόλιο της! Έχει καλή πλάτη στον Covid ». Ενώ κάποιοι επισημαίνουν την ευθύνη του εμβολίου σε αυτόν τον θάνατο, άλλοι, αντίθετα, εκπλήσσονται, ακόμα στα κοινωνικά δίκτυα, που η αθλήτρια θα μπορούσε να είχε σκοτωθεί από τον Covid, παρόλο που ήταν εμβολιασμένη.Η εφημερίδα LA DEPECHE έχει τίτλο:” Mποξ, πως ο covid19 κέρδισε την διπλά εμβολιασμένη Julie Le Galliard μόλις στα 31 της”

Το CheckNews μίλησε με δύο συγγενείς της πυγμάχου. «Το εμβόλιο δεν εμπλέκεται σε καμία περίπτωση στον θάνατό της, κάτι που μπορεί να εξηγηθεί από μια σειρά τραγικών στοιχείων που ξεκινούν με τη σύσπαση του Covid», διαβεβαιώνει ο ένας, ενώ ζητά την ανωνυμία του. «Το εμβόλιο δεν ήταν απολύτως η αιτία θανάτου», είπε ο Johan, ένας παιδικός φίλος, στο CheckNews. Ήταν μέρος του πρώτου γύρου εμβολιασμού για σοβαρές παθολογίες και δεν είχε λάβει την αναμνηστική [η τρίτη δόση, σημείωση]. Έτσι η ανοσία από τον εμβολιασμό της έπεσε κατακόρυφα. Αλλά το εμβόλιο δεν την σκότωσε».

Εάν η Julie Le Galliard συμμετείχε στο πρώτο κύμα εμβολιασμού, ήταν επειδή υπέφερε για μεγάλο χρονικό διάστημα από μια ασθένεια που την έκανε ν ανήκει σε ομάδα πολύ υψηλού κινδύνου απέναντι στον Covid. Το τελευταίο είναι «η επίσημη αιτία, γιατί νοσηλεύτηκε για αυτή την ασθένεια», συνεχίζει ο Johan. Ωστόσο, «η Τζούλι είχε μια παθολογία του αναπνευστικού, μια ορφανή ασθένεια που την έκανε άτομο υψηλού κινδύνου. Αυτή η ασθένεια μπορεί επίσης να έχει χειροτερέψει τα πράγματα».

«Η Τζούλι είχε αμέσως επιπλοκές που σχετίζονται με τον Covid», είπε ένας από τους συγγενείς της … Έπρεπε να διασωληνωθεί πολύ νωρίς και τη στιγμή αυτής της διασωλήνωσης, φαινόταν ότι υπήρχε πρόβλημα με την προσβεβλημένη τραχεία της. Έπρεπε να χειρουργηθεί. Η Τζούλι βυθίστηκε σε κώμα για μεγάλο χρονικό διάστημα και πέρασε τους δύο τελευταίους μήνες της ζωής της σε πολύ περίπλοκες συνθήκες. Είναι απέραντη θλίψη».

Ανοσολογική ανεπάρκεια
Η ίδια η Julie Le Galliard έχει αναφέρει αυτή την ασθένεια στο παρελθόν. Το CheckNews μπόρεσε να βρει μια δημοσίευση από την ένωση ασθενών που πάσχουν από πρωτογενείς ανοσοανεπάρκειες που χρονολογείται από το 2015. Η αθλήτρια είπε: «Η ασθένειά μου (Common Variable Immune Deficiency, CIDD), δεν μιλάω για αυτήν γύρω μου. Το κρατάω βαθιά μέσα μου. Με κάνει να θέλω να πάρω εκδίκηση. Συμβιβάζω πολύ καλά τον αθλητισμό υψηλών επιδόσεων και την ασθένεια. Μερικές φορές κουράζομαι πολύ, αλλά έχω έναν υγιεινό τρόπο ζωής που με κρατά στην απόδοση. Αυτή είναι η πιο δύσκολη θεραπεία για να λάβω – θεραπεία με ανοσοσφαιρίνη κάθε τρεις εβδομάδες – λόγω των πολλών ταξιδιών μου».

Αυτή τη φορά ούτε o λογοκριτικός μηχανισμός CheckNews δεν κατάφερε να συγκαλύψει την ανεπάρκεια εμβολίων και όχι μόνο.. Εύγλωττη η αναφορά του άρθρου.

Άλλοι θάνατοι που σοκάρουν
17χρονη θρόμβωση αιτία θανάτου κατά το νοσοκομείο…
22χρονος αιτία θανάτου κατά το νοσοκομείο μυοκαρδίτιδα …πέθανε την ίδια μέρα που έλαβε το εμβόλιο .38χρονος πέθανε την ίδια μέρα που εμβολιάστηκε αιτία θανάτου άγνωστη κατά το νοσοκομείο39χρονος βρέθηκε νεκρός στο κρεβάτι του από το γιο του 2 μέρες μετά τον εμβολιασμό του αιτία θανάτου άγνωστη σύμφωνα με νοσοκομείο.60χρονος νεκρός 2 βδομάδες και κάτι μετά το εμβόλιο αιτία θανάτου κατά το νοσοκομείο μυοκαρδίτιδα


Υπερκέρδη για Φαρμακοβιομηχανίες
Το πόσο καλά πάει ο εμβολιασμός είναι ένα θέμα ωστόσο αυτό που σίγουρα πάει άριστα είναι η μπίζνα: Pfizer, BioNTech και Moderna κερδίζουν πάνω από 1.000 δολάρια το δευτερόλεπτο!!!Οι Pfizer, BioNTech και Moderna αποκομίζουν ένα συνδυασμένο κέρδος 65.000 δολαρίων το λεπτό χάρη στα εμβόλια τους κατά Covid-19, σύμφωνα με μελέτη του People’s Vaccine Alliance.

ΚΛΙΚΑΡΕ (ΕΔΩ) ΤΩΡΑ

dimpenews.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις