Πέμπτη 18 Νοεμβρίου 2021

Ο ΠΛΗΡΩΣ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΕΝΟΣ Γρηγόρης Αρναούτογλου: Αν μπω στο νοσοκομείο, δεν ξέρω αν θα βγω ζωντανός


 Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου μίλησε για την περιπέτειά του με τον κορονοϊό στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ANT1 με τον Νίκο Χατζηνικολάου.

Ο τηλεπαρουσιαστής μοιράστηκε τις πρώτες του σκέψεις και ανησυχίες σχετικά με το τι πορεία θα ακολουθήσει η υγεία του όσο θα νοσεί με covid-19.

“Ευτυχώς που έχω εμβολιαστεί – τα πράγματα θα ήταν πολύ πιο δύσκολα”

“Η αλήθεια είναι ότι είναι δύσκολες οι πρώτες ώρες. Γίνεται μια μάχη μέσα σου για το τι είναι τελικά αυτό που θα συμβεί. Είναι πολύ μεγάλη η αγωνιά”, είπε αρχικά.

Αναφέρθηκε ακόμα στο πρόβλημα της παχυσαρκίας που αντιμετωπίζει τα τελευταία χρόνια, το οποίο και θα επιβάρυνε την παρούσα κατάστασή του. Ωστόσο, τόνισε ότι πολύ θετικό ήταν το γεγονός ότι έχει εμβολιαστεί κατά του κορονοϊού.

“Ευτυχώς που έχω εμβολιαστεί. τα πράγματα θα ήταν πολύ πιο δύσκολα, λόγω της παχυσαρκίας που έχω εγώ τα τελευταία χρόνια. Έχω πάρα πολλά κιλά που αυτό ήταν πάρα πολύ κακό για εμένα”.

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου είπε χαρακτηριστικά ότι δυσκολεύεται να ανασάνει λόγω της κατάστασής του, ενώ πονάει σε όλο του το σώμα: “Το στενάχωρο στην όλη ιστορία είναι ότι είναι μια συνεχόμενη αγωνία για το τι θα γίνει με το οξυγόνο σου, δηλαδή κάθε στιγμή κάνεις έναν ατέλειωτο αγώνα να αναπνέεις συνεχώς, γιατί πονάει όλο σου το σώμα”

“Σκέφτομαι συνεχώς ότι αν συμβεί κάτι άσχημο και μπω στο νοσοκομείο, θα έχω προλάβει να δω όλους αυτούς τους ανθρώπους, θα βγω από το νοσοκομείο ποτέ;”, ήταν οι προβληματισμοί του γνωστού τηλεπαρουσιαστή.

Όσον αφορά στην δεύτερη δόση του εμβολίου κατά του covid-19, ο ίδιος διευκρίνισε ότι δεν είχαν συμπληρωθεί ακόμα έξι μήνες από την ημέρα που την έκανε: “Αν δεν κάνω λάθος την έκανα τον Ιούλιο στην Ρόδο για ραδιοφωνική δουλειά που είχα. Είμαι κοντά στο 5μηνο”

“Αν δεν είχα κάνει το εμβόλιο, τα πράγματα θα ήταν πάρα πολύ δύσκολα, μου το λένε και οι γιατροί, δεν θέλω καν να το σκέφτομαι”, κατέληξε.

ΚΛΙΚΑΡΕ (ΕΔΩ) ΤΩΡΑ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις