Σάββατο 6 Νοεμβρίου 2021

ΨΩΝΙΑ ΜΕ ΤΟ NEKPOXAPTO ΣΤΟ ΧΕΡΙ. ΠΟΣΟ ΗΛΙΘΙΟΣ MPOPEI NA ΕΙΣΑΙ ΡΕ ΓΙΔΙ ...ΠΟΣΟ;;;

 

Χρήστος Παπαπαναγιώτου Frik

Σου πούλησαν υποσχέσεις για μια καλύτερη ζωή και πήρες χρέη μέχρι και για τα παιδιά σου που θα γεννηθούν και τα τομάρια που εσύ βλάκα ψηφίζεις τρώνε με δέκα κουτάλες και λίγες λέω!!!!
Σου πούλησαν όπως έμαθαν να κάνουν φύκια για μεταξωτές κορδέλες και εσύ έφαγες σαν χάνος την γλαροσουπα σου και σκύβεις το κεφάλι απλά για να περνάς καλά... 
Εδώ και πολλά χρόνια ποτέ τα νοσοκομεία δεν είχαν άδειες ΜΕΘ και ξαφνικά το έκαναν θέμα και εσύ έφαγες και αυτή την παραμυθά!!!!
Σου έφεραν δωρεάν εμβόλια που εσύ πληρώνεις για να μαζεύουν χρήματα τα καθίκια οι πολιτικοί και εσύ να το Βάζεις μέσα σου χωρίς να ξέρεις αν θα σου κάνουν στο μέλλον καλό!!!!!
Σου είπαν ότι θα σε προστατέψουν και εσύ θα ψοφάς σαν το σκυλί!!! 
Σου μιλούν για τσιπαρισμα και λένε εμένα και τον κάθε εμένα που αντιστέκεται συνωμοσιολογο και ψεκασμενο που στα φωνάζω εδώ και χρόνια!!! Στα λένε οι ίδιοι οι πολιτικοί (Ελευθέριος Βενιζέλος, Δασκαλάκη, υπουργός ηλεκτρονικής διακυβέρνησης κ.τ.λ.) και σε υποχρεώνουν με ενα q code σε χαρτί που σε λίγο θα το έχεις πάνω σου μετά από τα επανειλημμένα πειραματικά εμβόλια που κάνουν καλά την δουλειά τους!!!
Και θέλουν ακόμα να σε σώσουν αφού στην ουσία θα είσαι το καλό και υπακούω προβατάκι!!!!
Και όλα αυτά σου μοιάζουν παράξενα εγώ σου λέω ότι σε λίγο θα τα διαβάζεις και δεν θα ξέρεις αν τα έγραψα σήμερα 6/11/2021 η τα φρεκοδιαβαζεις γιατί όλα θα έχουν γίνει όπως στα γράφω αν όχι τώρα... Εδώ και χρόνια!!!
Και πρόσεχε γιατί οι επιστήμονες δεν μπορούσαν να φτιάξουν ένα ρομπότ με υψηλή νοημοσύνη και τελικά θα φτιάξουν εσένα ρομπότ για να κατεβάσουν την νοημοσύνη σου εκεί που θέλουν αυτοί για να μπορούν να σε κλείσουν και οπότε θέλουν!!!!
Σε παρακολουθούν με το κινητό σου τηλέφωνο και αν το αφήσεις κάπου και δεν μπεις στο διαδίκτυο δεν θα μπορούν να σε βρουν.... Πρέπει λοιπόν για το καλό σου να σε κάνουν κινητό τηλέφωνο εσένα τον ίδιο που θα σε ακούν ακόμα και τι θα σκέφτεσαι και θα επιλεγούν αν πρέπει να συνεχίσεις να σκέφτεσαι ή όχι!!!!
Δεν αντιστέκεσαι και αυτοί κάνουν την δουλειά που θέλουν να κάνουν!!!
Εγώ προτιμώ να πεθάνω από τον οποίο ιό παρά να με κάνουν πειραματόζωο!!!!
Θα έχω να ομολογήσω στον πλάστη μου ότι κράτησα αυτό που μου έκανε δώρο σαν ένδυμα σε αυτή την ζωή μια χαρά καθώς θα ζητήσω και θα ζητώ συγγνώμη από αυτόν για όσα λάθη έχω κάνει!!!!
Μην ξεχνάς ότι κανένας επιστήμονας δεν μπορεί να φτιάξει ένα μυρμήγκι ή ακόμα ένα μικρό κόκκο άμμου, αλλα παλεύει και καλά να σε κάνει αθάνατο!!!
Μπούρδες!!!!
Ο πλάστης μας τα έπλασε όλα με σοφία και κανένας νεοταξιτης δεν έχει δικαίωμα να επέμβει σε αυτό το θαύμα!!!!
Πρόσεχε, κάνε αντίσταση και πες και κανένα όχι γιατί η ζωή είναι μικρή και ο θεός μεγάλος!!
Μην τον ξεπουλας!!
Ξέρω για μια ακόμα φορά θα με πεις ψεκασμενο!!!
Πες ότι θες εγώ ομόλογό όνομα κυρίου Ιησού Χριστού!
Καλό υπόλοιπο ζωής να έχεις και αν θες άκουσε με!
Τέλος!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις