Δευτέρα 8 Νοεμβρίου 2021

Καταγγελίες P.Doshi για τα mRNA σκευάσματα: «Δεν είναι εμβόλια - Έτσι τα "βάφτισαν"» - Τι είπε για τις κλινικές δοκιμές


 Στην αποκάλυψη πως ο CDC άλλαξε τον ορισμό των εμβολίων για να περάσουν τα mRNA σκευάσματα και την οποία δημοσίευσε τo pronews.gr, αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, ο Δρ. Peter Doshi (αρχισυντάκτης του BMJ – Ιατρικό περιοδικό υψηλής επιρροής), ενώ έδωσε στη δημοσιότητα και άλλα άκρως ενδιαφέροντα στοιχεία για τα εμβόλια κατά του κορωνοϊού.

Ο P.Doshi μίλησε στις 2 Νοεμβρίου σε μια συζήτηση η οποία είχε οικοδεσπότη τον Τζόνσον και «γκρέμισε» το εμβολιαστικό αφήγημα, καθώς όπως είπε δεν έχουμε «πανδημία ανεμβολίαστων», ενώ απέρριψε και τους ισχυρισμούς ότι τα εμβόλια έχουν υψηλή αποτελεσματικότητα. 

Μεταξύ άλλων ειπώθηκε:

«Γεια σας, είμαι ο Dr Peter Doshi. Ανήκω στο διδακτικό προσωπικό του πανεπιστημίου του Maryland και συντάκτης στο BMJ.

Επιτρέψτε μου να ξεκινήσω με μερικά παραδείγματα που όλοι γνωρίζουν. Δεν είμαι σίγουρος ότι θα έπρεπε να είμαστε τόσο βέβαιοι.

Όλοι λένε ότι πρόκειται για πανδημία των ανεμβολίαστων. Όμως στο Ηνωμένο Βασίλειο, οι περισσότερες νοσηλείες και θάνατοι από Covid συγκαταλέγονται μεταξύ των εμβολιασμένων,-όπως είπε ο γερουσιαστής Jonhson.

Είναι αλήθεια ότι πρόκειται για πανδημία των ανεμβολίαστων;

Αυτοί που ισχυρίστηκαν ότι οι δοκιμές εμβολίων έδειξαν εξαιρετική αποτελεσματικότητα στην διάσωση ζωών, έκαναν λάθος. Οι δοκιμές δεν το απέδειξαν αυτό!


Είμαι ένας από τους ακαδημαϊκούς που υποστηρίζουν ότι, αυτά τα προϊόντα mRNA που όλοι αποκαλούν εμβόλια, είναι ποιοτικά διαφορετικά από τα παραδοσιακά εμβόλια και γι’ αυτό βρήκα συναρπαστικό πως έμαθα ότι το (λεξικό) Merriam-Webster άλλαξε τον ορισμό του εμβολίου στις αρχές αυτής της χρονιάς.

Τα προϊόντα mRNA, δεν πληρούσαν τις τον ορισμό του εμβολίου που ισχύει εδώ και 15 χρόνια στο Merriam-Webster, αλλά ο ορισμός επεκτάθηκε έτσι ώστε τα προϊόντα mRNA να είναι πλέον εμβόλια».

ΚΛΙΚΑΡΕ (ΕΔΩ) ΤΩΡΑ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις