Τρίτη 30 Νοεμβρίου 2021

Σ.Αγγελόπουλος: «Προτιμώ να πεθάνω από τον κορωνοϊό παρά να κάνω το εμβόλιο που μπορεί να μου δημιουργήσει παρενέργεια»


 Ο Στάθης Αγγελόπουλος, κατά τη διάρκεια τηλεοπτικής του συνέντευξης το πρωί της Τρίτης ανέφερε μεταξύ άλλων πως προτιμά να πεθάνει από κορωνοϊό παρά να κάνει το εμβόλιο και να του δημιουργήσει μια παρενέργεια και να πεθάνει τώρα.

«Έμεινα στην εντατική 13 ημέρες. Πέρασα πάρα πολύ δύσκολα, πάρα πάρα πολύ δύσκολα! Πιστεύω όμως ότι ήμουν από τους τυχερούς», λέει ο τραγουδιστής.

Όταν η κουβέντα φτάνει στο εμβόλιο, ο Στάθης Αγγελόπουλος είναι κάθετος: «Ο κορωνοϊός υπάρχει, πρέπει να προσέχουμε, πρέπει να προστατευόμαστε, να κρατάμε τις αποστάσεις αλλά εγώ είμαι από τους ανθρώπους που δε νομίζω ότι μέχρι τώρα το εμβόλιο αυτό με έχει πείσει να πάω να το κάνω. Με τρομάζει, με φοβίζει.

Συμφωνώ απόλυτα με τον Γρηγόρη Πετράκο και με τον Γιώργο Μουκίδη. Βαφτιζόμαστε αντιεμβολιαστές επειδή δεν κάνουμε το συγκεκριμένο εμβόλιο. Δεν είμαστε αντιεμβολιαστές, έχουμε κάνει όλα τα προηγούμενα εμβόλια.

Μέχρι τον Φεβρουάριο μπορώ να μπαίνω σε όλα τα μαγαζιά. Μετά, δεν θα κάνω το εμβόλιο, μπορεί να πάρω τα βουνά, να πάω σε κανένα χωριό να ζήσω μακριά».

«Προτιμώ να πεθάνω από τον κορωνοϊό παρά να κάνω το εμβόλιο που μπορεί να μου δημιουργήσει μια παρενέργεια και να πεθάνω τώρα. Αύριο αν κάνω το εμβόλιο μπορεί να μου δημιουργήσει μια παρενέργεια και να πεθάνω», λέει ο Στάθης Αγγελόπουλος.


ΚΛΙΚΑΡΕ (ΕΔΩ) ΤΩΡΑ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις