Τετάρτη 3 Νοεμβρίου 2021

Συμφωνία Ευρώπης με Bill Gates με πρόσχημα το κλίμα - Έρχονται κοσμογονικές αλλαγές


 Πολιτικοί και  παγκοσμιοποιητές έχουν γίνει ένα. Συμφωνία με τον Μπιλ Γκέιτς υπέγραψε η Ευρωπαϊκή Ένωση.

Σύμφωνα με αυτή ο γκουρού της τεχνολογίας και της παγκοσμιοποίησης θα χρηματοδοτήσει την ΕΕ ώστε να εφαρμοστούν οι πολιτικές πράσινης ανάπτυξης που συμφωνήθηκαν στην COP26.

Έτσι κι επισήμως τα κλειδιά των Ευρωπαϊκών κρατών και η ουσιαστική διακυβέρνηση περνούν στα χέρια  εταιριών και υπερεθνικών οργανισμών. Δηλαδή περνούν σε θεσμούς και ιδρύματα που δεν μπορεί ο πολίτης να ελέγξει.

Με αυτόν τον τρόπο τίθεται σε εφαρμογή το λεγόμενο Great Reset και έπονται κοσμογονικές αλλαγές σε όλα τα επίπεδα σύμφωνα με όσα συζητήθηκαν και αποφασίστηκαν στην σύνοδο για το κλίμα.

Ως εκ τούτου, στην επίσημη υπογραφή της συμφωνίας για το EU Catalyst, προχώρησαν η Ευρωπαϊκή Επιτροπή η EBRD και το Breakthrough Energy Catalyst, που στηρίζεται από τον επιχειρηματία Bill Gates, η οποία αναμένεται να δώσει ώθηση στις επενδύσεις σε «καθαρές» τεχνολογίες στην ΕΕ, δηλαδή τις πράσινες, οι οποίες θα επιφέρουν φτωχοποίηση (ΕΔΩ).

Tο πρόγραμμα ύψους 1 δισεκατομμυρίου δολαρίων μέσα στην επόμενη 5ετία (2022-2026) θα ενισχύσει επενδύσεις σε τεχνολογίες για το κλίμα, όπως είναι η αποθήκευση ενέργειας, οι τεχνολογίες καθαρού υδρογόνου, η απόθηκευση CO2 απευθείας από την ατμόσφαιρα και τα βιώσιμα αεροπορικά καύσιμα.

Πρόκειται για  τεχνολογίες που θεωρούνται κρίσιμες για τον περιορισμό δήθεν των εκπομπών αερίων από τομείς όπως η βαριά βιομηχανία και η αεροπορία, αλλά παραμένουν πολύ ακριβές ώστε να υπάρξει κλιμάκωσή τους, εάν δεν τύχουν  υποστήριξης προκειμένου να είναι ανταγωνιστικές  με τις φθηνότερες εναλλακτικές λύσεις των ορυκτών καυσίμων.

Οι πρώτες… επενδύσεις θα ξεκινήσουν μέσα στο 2022. 

Το πραγματικά περίεργο είναι πως κανείς μέχρι σήμερα δεν φαίνεται να αναρωτιέται πως και γιατί ένας άνθρωπος με μια εταιρεία που παράγει λογισμικό για υπολογιστές ανακατεύεται σχεδόν στα πάντα από τα εμβόλια μέχρι την κλιματική αλλαγή αξιώνοντας να διαμορφώνει παγκόσμιες πολιτικές...


 

ΚΛΙΚΑΡΕ (ΕΔΩ) ΤΩΡΑ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις