Δευτέρα 15 Νοεμβρίου 2021

Θετικός στον κορωνοϊό ο πλήρως εμβολιασμένος Γιώργος Σαμπάνης - Φόβοι ότι έχει μολύνει ανεμβολίαστιους (φώτο)

 


Θετικός στον κορωνοϊό, αν και πλήρως εμβολιασμένος, διαγνώστηκε ο δημοφιλής τραγουδιστής Γιώργος Σαμπάνης, με αποτέλεσμα η πρεμιέρα στο νυχτερινό κέντρο όπου θα εμφανιζόταν, να αναβληθεί.

Υπάρχουν φόβοι ότι έχει μολύνει ανεμβολίαστα άτομα του περιβάλλοντός του που δεν έπαιρναν προφυλακτικά μέτρα κοντά του. Η πανδημία κτυπά καίρια τους ανεμβολίαστους λόγω της ανεπάρκειας των εμβολίων και της απόκρυψης από την κυβέρνηση του γεγονότος ότι οι εμβολιασμένοι νοσούν και μεταδίδουν, όσο και οι ανεμβολίαστοι!

Το Έναστρον εξέδωσε ανακοίνωση για αυτήν την αλλαγή, που αναφέρει:

«Αγαπητές φίλες, αγαπητοί φίλοι. Η προγραμματισμένη πρεμιέρα του Έναστρον για την Παρασκευή 19 Νοεμβρίου αναβάλλεται λόγω νόσησης του Γιώργου Σαμπάνη. Ο Γιώργος έχοντας ολοκληρώσει πλήρως τον εμβολιασμό του διαγνώστηκε θετικός στον Covid-19.

Σεβόμενοι την υγεία όλων τηρούμε τα προκαθορισμένα υγειονομικά πρωτόκολλα όπως έχουν οριστεί από τους ειδικούς για την ασφάλεια όλων μας και ετοιμαζόμαστε ώστε να προσφέρουμε σύντομα τις υπηρεσίες μας με τον καλύτερο τρόπο. Η νέα ημερομηνία πρεμιέρας θα οριστεί σύντομα.

Ευχαριστούμε πολύ για την αγάπη που ήδη δείξατε στο πρόγραμμα που ετοιμάζουμε και ζητάμε την κατανόησή σας για αυτή την αναβολή. Ευχόμαστε σε όλους υγείας και σύντομα θα βρεθούμε».


ΚΛΙΚΑΡΕ (ΕΔΩ) ΤΩΡΑ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις