Τρίτη 4 Ιανουαρίου 2022

Ομηρία στον Άγιο Παντελεήμονα: Σοκαριστικό βίντεο από τον ξυλοδαρμό της 31χρονης - Σκληρές εικόνες

 


«Είμαι άντρας, έμπλεξες με άντρα» φωνάζει στην άτυχη γυναίκα ο 34χρονος Αιγύπτιος, ο οποίος κάνει live μετάδοση τον ξυλοδαρμό στο Facebook, αποδεικνύoντας τον «ανδρισμό» του.

Σοκ, αποτροπιασμό και ανατριχίλα προκαλούν οι εικόνες που είδαν το φως της δημοσιότητας από την ομηρία της 31χρονης στον Άγιο Παντελεήμονα, ανήμερα της Πρωτοχρονιάς.

Η ΕΡΤ έδωσε στη δημοσιότητα βίντεο – ντοκουμέντο από τον εφιάλτη που έζησε η άτυχη γυναίκα στα χέρια του 34χρονου Αιγυπτίου, ο οποίος τη χτυπά με πρωτοφανή σκαιότητα.

Παράλληλα, απειλεί ότι θα τη σκοτώσει, ενώ την αίσθηση της φρίκης επιτείνει το γεγονός ότι το βίντεο έχει τραβηχτεί από τον ίδιο, ο οποίος μετέδωσε live την κακοποίηση της πρώην συντρόφου του, μέσω Facebook, σε φίλους του.

«Έμπλεξε με λάθος άτομα», της λέει, ενώ χτυπά με δύναμη τη γυναίκα βουλγαρικής καταγωγής, επαναλαμβάνοντας πολλές τη φράση «είμαι άντρας», αλλά και πως «δεν είμαι γυναίκα, δεν είμαι Βούλγαρος».

«Έμπλεξες με άντρα», φωνάζει ακόμα, όπως επίσης και «εδώ κλάψε, κλάψε».

Το βίντεο απαθανατίζει τον τρόμο που έζησε η 31χρονη, την οποία ο Αιγύπτιος αρπάζει κάποια στιγμή από τα μαλλιά και φέρνει κοντά στην κάμερα, λέγοντάς της να την κοιτάξει, ενώ συνεχίζει να τη χτυπά με μανία στο πρόσωπο.

«Με χτύπησε και μετά πήρε το κινητό μου για να κάνει live στο Facebook ώστε να δουν όλοι οι φίλοι του πώς με χτυπάει» ανέφερε η άτυχη γυναίκα στην ΕΡΤ, με εμφανή τα σημάδια του άγριου ξυλοδαρμού στο πρόσωπό της, αποκαλύπτοντας παράλληλα πως πήρε και το 7χρονο παιδί της για να του πει τι έκανε στη μητέρα του.

Ο νταής Αιγύπτιος αφού αποδεικνύει τον «ανδρισμό» του στους φίλους του, σταματά τη live μετάδοση, ενώ λίγη ώρα αργότερα, ισχυρές δυνάμεις της Αστυνομίας χτυπούν την πόρτα του διαμερίσματος της φρίκης στον Άγιο Παντελεήμονα.

Προσοχή, σκληρές εικόνες:




Το περιστατικό συνέβη ανήμερα της Πρωτοχρονιάς, με τον 34χρονο να κρατά όμηρο την άτυχη γυναίκα για δύο ώρες, αφού την άρπαξε από διαμέρισμα στο Γαλάτσι, ενώ απειλούσε να τινάξει στον αέρα, με φιάλη υγραερίου, την πολυκατοικία στην οδό Αλκιβιάδου.
Στο σημείο μετέβησαν επίσης διαπραγματευτής της Αστυνομίας και δυνάμεις της Πυροσβεστικής, ωστόσο η γυναίκα τελικά απελευθερώθηκε ύστερα από επιτυχημένη επιχείρηση των ειδικών δυνάμενων της ΕΛ.ΑΣ και των ΕΚΑΜ.
Ο 34χρονος συνελήφθη και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα, ο οποίος του απήγγειλε κατηγορίες για απόπειρα ανθρωποκτονίας, αρπαγή, απείθεια, βία κατά υπαλλήλων και δικαστικών προσώπων, εκρηκτικές ύλες και παραβάσεις της νομοθεσίας περί όπλων.
Σε ένα άλλο βίντεο του STAR το θύμα, με φωνή που προδίδει πόνο, μιλά για όλα όσα βίωσε τις μαρτυρικές εκείνες ώρες της κακοποίησης.
«Ήρθε και με πήρε με το ζόρι, μπήκε από το παράθυρο, πήγε στην κουζίνα να πάρει ένα μαχαίρι και με έβγαλε έξω. Με τράβηξε στο δρόμο, με χτυπούσε με μπουνιές και με τραβούσε από το μαλλί, σαν σκυλί…», δήλωσε η άτυχη κοπέλα από τη Βουλγαρία.

Ακολουθήστε τον www.oparlapipas.gr στο (facebook) και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις