Κυριακή 30 Ιανουαρίου 2022

«Αποκαλύψεις» Κ.Μπογδάνου για δημοσκοπήσεις: «Αποτυχία ενός Διευθυντηρίου μετά δημοσκόπων που δεν δυσαρεστεί τον αρχηγό»


 Σαν "βόμβα" ήταν η ομιλία του ανεξάρτητου βουλευτή Κ.Μπογδάνου χθες στην Βουλή και ειδικότερα για το ζήτημα των δημοσκοπήσεων και κατά ποσα αυτές είναι τελικά "καθαρές" και αποτυπώνουν την κοινή γνώμη, μετά και τα όσα έδειξε προ ολίγων ημερών η «δημοσκοπική» εταιρεία, Abacus Research που όπως σας είχαμε αναφέρει έχει πάρει επί κυβερνήσεως ΝΔ 150.000 ευρώ και διεξάγει έρευνες για κρατικούς οργανισμούς.

Έτσι χθες και από βήματος της Βουλής ο Κ.Μπογδάνος στην ομιλία του με καθαρά δεξιό ιδεολογικό στίγμα ξεκίνησε την ομιλία του λέγοντας ότι ορισμένοι μέσα στη Νέα Δημοκρατία «βάζουν προσωπικές ατζέντες πάνω από τον πρωθυπουργό και την ακεραιότητα της κοινοβουλευτικής ομάδας» επεσήμανε ότι «oρισμένοι έχουμε ιδεολογία και ηθική ραχοκοκαλιά».

Όμως η αποκάλυψη ήταν το κομμάτι της ομιλίας του που αφορά τις δημοσκοπήσεις:

"Είναι δείγμα του κλίματος μιας κυβέρνησης που μέρα με τη μέρα απομακρύνεται από τον λαό. Είναι αποτυχία ενός Διευθυντηρίου μετά δημοσκόπων, που δεν τολμά να δυσαρεστήσει με αλήθειες τον αρχηγό.

Είναι αναποτελεσματικότητα αξιωματούχων που βάζουν ενίοτε τις επιδιώξεις τους πάνω από το κοινό καλό.

Ούτε ήταν όλο αυτό μία μεμονωμένη αναποδιά. Αντίθετα, έρχεται ως συνέχεια σειράς επώδυνων επιλογών και παραλείψεων.

Η Νέα Δημοκρατία έχει στενοχωρήσει πολύ, πολύ κόσμο που μέχρι πρότινος την πίστευε πολύ."

Το σφυροκόπημα Μπογδάνου συνεχίστηκε με αναφορές στον Μόσιαλο, στην απαγόρευση της ορθόδοξης θρησκευτικής λατρείας και της ηττοπάθειας απέναντι στην Τουρκία.


Ακολουθήστε τον www.oparlapipas.gr στο (facebook) και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις