Δευτέρα 31 Ιανουαρίου 2022

Η κατάρρευση του ΕΣΥ: Άφησαν καρκινοπαθή με COVID 10 ώρες στην βροχή για να βρουν κρεβάτι!


 Για δέκα ολόκληρες ώρες αναγκάστηκε να παραμείνει μέσα σε ένα αυτοκίνητο 68χρονη, καρκινοπαθής, με covid, χθες Κυριακή στον προαύλειο χώρο του νοσοκομείου Χανίων, περιμένοντας να αδειάσει κρεβάτι για να εισαχθεί στην κλινική covid.

Το απίστευτο αυτό περιστατικό -ενδεικτικό της κατάστασης ασφυξίας  που επικρατεί στο ΕΣΥ τον τελευταίο καιρό εξαιτίας της κυβερνητικής εκδικητικότητας προς τους ανεμβολίαστους υγειονομικούς έρχεται στο φως  μετά από καταγγελία του γιου της γυναίκας, ο οποίος την συνόδευε.

«Η μητέρα μου είναι 68 ετών και είναι καρκινοπαθής. Υποβάλλεται σε ορμονοθεραπεία καθώς πάσχει από καρκίνο του μαστού. Εδώ και έξι μέρες έχει διαγνωστεί με covid γι’ αυτό μας είπαν να πάμε την Κυριακή να κάνει εξετάσεις» εξιστορεί.

Όπως συμπληρώνει, οι εξετάσεις δεν ήταν καλές, γι’ αυτό κρίθηκε ότι πρέπει να γίνει εισαγωγή: «Μας άφησαν να περιμένουμε έξω, δεν μας έβαζαν μέσα. Στο μεταξύ έβρεχε. Είχε πάρα πολύ κόσμο. Μπήκαμε στο αμάξι. Μείναμε στο αμάξι από τις 10:30 μέχρι τις 8 το απόγευμα, γιατί μας είπαν ότι στις 8 θα άδειαζε κρεβάτι» τονίζει.

Ωστόσο, μετά τις 8 τους ενημέρωσαν ότι τελικά δεν υπήρχε κρεβάτι: «Μου είπαν αν θέλω να την πάω με το αυτοκίνητο στο Ρέθυμνο ή στο Ηράκλειο. Αν θέλω να περιμένω εκεί μήπως αδειάσει κάτι μέσα στη νύχτα. Ή αλλιώς να πάω στο σπίτι και να την φέρω πάλι αύριο στις 4 το μεσημέρι!» τονίζει.

«Είναι δυνατόν να μην έχουν ένα κρεβάτι, να την αφήσουν λίγο να ξαπλώσει για όσο περιμένει; Να μας αφήνουν όλες αυτές τις ώρες έξω, γυναίκα καρκινοπαθή, με κακές εξετάσεις, εντελώς αδύναμη που έπρεπε να κάνει εισαγωγή, να την αφήνουν μέσα στο κρύο με το air condition του αυτοκινήτου;» διερωτάται.

Ο διοικητής του ιδρύματος, Γιώργος Μπέας, πάντως ανέφερε απαντώντας στην συγκεκριμένη καταγγελία ότι πράγματι η πληρότητα των κλινικών είναι στο 100% διαρκώς.

Καταλαβαίνει πάντως κανείς από όλα όσα καταγγέλλονται καθημερινά για τις συνθήκες που επικρατούν αυτή την στιγμή στο ΕΣΥ, ότι τα δημόσια νοσοκομεία αντιμετωπίζουν το φάσμα της κατάρρευσης την ώρα που η κυβέρνηση και δη ο αρμόδιος υπουργός βρίσκουν πως τα πάντα λειτουργούν σωστά . Για την κυβέρνηση και τον υπουργό Θάνο Πλεύρη το μοναδικό πρόβλημα του ΕΣΥ φαίνεται πως είναι οι ανεμβολίαστοι υγειονομικοί τους οποίους οδηγούν στην εξόντωση.

Ακολουθήστε τον www.oparlapipas.gr στο (facebook) και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις