Κυριακή 27 Φεβρουαρίου 2022

Μόσχα για αποστολή ελληνικών όπλων που θα σκοτώσουν Ρώσους και ρωσόφωνους: «Θα επιστραφεί στην Ελλάδα η κίνησή της»!

 


Η αυτοκτονική κίνηση άμεσης εμπλοκής της Ελλάδας στην ουκρανική κρίση με απόφαση του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη, υλοποιείται: Αναχώρησαν από την Ελλάδα τα C-130 που μεταφέρουν μερικές εκατοντάδες ΑΚ-47 Καλάσνικοφ και αντιαρματικούς εκτοξευτές RPG-18 για την Πολωνία στην πιο εγκληματική απόφαση σε βάρος των εθνικών συμφερόντων που μπορούσε να ληφθεί.

Η Ελλάδα στέλνει όπλα για να σκοτώσουν Ρώσους και άσχετα αν η βοήθεια θα φτάσει ποτέ στο καθεστώς του Κιέβου (είναι πρακτικά αδύνατον να συμβεί αυτό) και μάλιστα την στιγμή που ανακοινώθηκαν οι διαπραγματεύσεις μεταξύ Ρωσίας και Ουκρανίας.

Ο υφυπουργός Εθνικής Αμυνας Νίκος Χαρδαλιάς συνοδεύει την «βοήθεια» (!) και πηγή της Μόσχας σε δήλωσή της στο defencenet.ru με νόημα απαντά ότι «Θα επιστραφεί στην Ελλάδα η κίνησή της και... με τόκο»!

Σε ανακοίνωσή του σε facebook και twitter για την αποστολή ελληνικών όπλων στην Ουκρανία, o τομεάρχης Εξωτερικών και Άμυνας της Ελληνικής Λύσης, βουλευτής Αντώνης Μυλωνάκης δήλωσε τα εξής: 

«Υπερβολική και λανθασμένη η απόφαση του προέδρου της Βουλής να "ντύσει" με τη σημαία της Ουκρανίας το ελληνικό κοινοβούλιο, καθώς και της ελληνικής κυβέρνησης να αποστείλει στρατιωτικό υλικό εν ώρα πολέμου στις ένοπλες δυνάμεις της Ουκρανίας. 

Με αυτή την απόφαση καθιστά την Ουκρανία σύμμαχο χώρα και την Ρωσία επιχειρησιακό αντίπαλο χωρίς κανένα απολύτως λόγο - τη στιγμή που άλλες ευρωπαϊκές χώρες, ακόμα και το Ισραήλ, απλά καταδίκασαν την εισβολή σαν πράξη που παραβιάζει το "διεθνές δίκαιο".

Πρέπει επιτέλους οι ελληνικές κυβερνήσεις, σοβαρά και με το βλέμμα στο μέλλον, να κοιτούν το συμφέρον της πατρίδας μας και του ελληνικού λαού».

Ακολουθήστε τον www.oparlapipas.gr στο (facebook) και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις