Δευτέρα 28 Φεβρουαρίου 2022

«Ξύνεται» για πυρηνικό πλήγμα στην Ελλάδα η κυβέρνηση: «Μπορεί να στείλουμε μαχητικά στην Ουκρανία» λέει ο Οικονόμου


 Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γ.Οικονόμου δήλωσε πριν από λίγο ότι η Ελλάδα μπορεί να προχωρήσει σε αποστολή μαχητικών αεροσκαφών και πιλότων στην Πολωνία προς ενίσχυση της ουκρανικής αεράμυνας σε περίπτωση που αυτό αποφασιστεί από τους Υπουργούς Άμυνας της Ε.Ε. κατά τη σημερινή συνεδρίαση!

«Η χώρα μας είναι πλήρως ευθυγραμμισμένη με τους εταίρους και τους συμμάχους της στην αντιμετώπιση της εισβολής της Ρωσίας στην Ουκρανία. Δεν έχω να πω τίποτε άλλο. Θα περιμένουμε την συνεδρίαση και αντίστοιχα θα τοποθετηθούμε», σημείωσε.

Σημειώνεται ότι χθες ο Βλαντιμίρ Πούτιν διέταξε την ρωσική "πυρηνική τριάδα" στρατηγικών όπλων να τεθεί σε επίπεδο μέγιστης ετοιμότητας προκειμένου να υποστηρίξουν τις συμβατικές δυνάμεις.

Η εντολή δόθηκε στην διάρκεια της συνομιλιών του Ρώσου προέδρου με ανώτατους αξιωματούχους της κυβέρνησης μετά τις εξελίξεις που υπήρξαν στον τομέα των κυρώσεων αλλά και της ρητορικής της Δύσης έναντι της Ρωσίας ή όπως αναφέρθηκε μετά τα «επιθετικά σχόλια» των χωρών του ΝΑΤΟ.

Σημειώνεται ότι σε υψηλό, αλλά όχι στο ανώτατο, επίπεδο ετοιμότητας τέθηκαν από προχθές οι δυνάμεις της πυρηνικής «τριάδας» της Ρωσίας, χερσαίες, ναυτικές και εναέριες, ακόμα και στο Καλίνιιγκραντ: Όπως αναφέραν τότε πηγές του ρωσικού υπουργείου Άμυνας από την Μόσχα  στο defencenet.ru «Έχουμε αυξημένη ετοιμότητα σε όλο το επίπεδο των ενόπλων δυνάμεων για να αντιμετωπίσουμε τις προκλήσεις για την ασφάλεια της χώρας και όταν λέμε σε όλα τα επίπεδα, το εννοούμε απόλυτα»

Πλέον η Ρωσία είναι έτοιμη να εξαπολύσει 6.500 πυρηνικά όπλα στους εχθρούς της και έχουν κλειδώσει 300 στόχοι σε ΗΠΑ και Ευρώπη (Νέα Υόρκη, Ουάσιγκτον, Σικάγο, Λος Άντζελες, Σαν Φραντσίσκο, Μαϊάμι, Βερολίνο, Παρίσι, Λονδίνο, Ρώμη, Μιλάνο, Αλεξανδρούπολη, κλπ.).

Μαζί με τις δυτικές χώρες μπαίνει στο «στόχαστρο» και η Ελλάδα με βασικούς στόχους την Αλεξανδρούπολη και την Σούδα.

Ακολουθήστε τον www.oparlapipas.gr στο (facebook) και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις