Παρασκευή 18 Μαρτίου 2022

Γάκης: Γιατί σχεδίασαν το εμβόλιο να παράγει την ακίδα του ιού ενώ ξέρουμε ότι προκαλούνται σοβαρές βλάβες;


 Γράφει ο Γάκης Δημήτριος, πρ. Διοικητής Νοσοκομείου ΑΧΕΠΑ

Αποκάλυψη: Γιατί σχεδίασαν το εμβόλιο να παράγει την ακίδα του ιού, βεβαιώνοντας ότι συνδέεται με τον υποδοχέα ACE2, δια του οποίου ξέρουμε ότι ασκείται η βλάβη στα αγγεία, μυοκάρδιο, κ.λπ.

Στο αποκαλυφθέν έγγραφο για τις προκλινικές μελέτες του εμβολίου της Pfizer (ΒΝΤ162b2), βλ. Μοdule 2.4. Nonclinical Overview σελ. 10, γράφεται επί λέξει:

“The well-resolved trimeric prefusion structure and the high affinity binding to ACE2 and human neutralizing antibodies demonstrate that the recombinant P2 S authentically presents the ACE2 binding site and other epitopes targeted by many SARS-COV-2 neutralizing antibodies”

Δηλαδή, η ανασυνδυασμένη ακίδα που παράγει το εμβόλιο (διαφέρει σε δύο αμινοξέα – προλίνη – από την αυθεντική ακίδα του ιού) έχει μεγάλη συνάφεια σύνδεσης με τον υποδοχέα ACE2 των κυττάρων!

Γιατί θα έπρεπε η ακίδα που ουσιαστικά παράγεται στο σώμα με το εμβόλιο να μπορεί να συνδέεται με τον υποδοχέα  ACE2;

Δεν είναι ιός που χρειάζεται το κλειδί για να ξεκλειδώσει το κύτταρο και να εισέλθει σε αυτό, ώστε να αναπαραχθεί και να το οδηγήσει στην καταστροφή.

Το εμβόλιο πρέπει να έχει αντιγονικό τμήμα της ακίδος ώστε να παραχθούν αντισώματα. Δεν χρειάζεται το τμήμα σύνδεσης της ακίδος με τον υποδοχέα ACE2. Γιατί δεν θέλουμε να μπαίνει μέσα στο κύτταρο (ή μήπως αυτό θέλαμε; ) και να εξασκεί και η ακίδα του εμβολίου βλαπτική επίδραση όπως ο ιός!

Σήμερα ξέρουμε ότι η ακίδα του ΑΡΧΙΚΟΥ στελέχους, ασκεί την ΤΟΞΙΚΗ ΔΡΑΣΗ στα κύτταρα που έχουν υποδοχέα ACE2 (αγγεία, μυοκάρδιο, κ.λπ.).

Γι’ αυτό δεν επικαιροποιήσατε το εμβόλιο για την όμικρον; Μήπως γιατί η αλλαγή στην δομή της ακίδος δεν …βόλευε;

Γι’ αυτό φαγωθήκατε να μας εμβολιάσετε μετά από νόσηση; Δεν μας έφθανε η ακίδα του ιού να φάμε και την ακίδα του εμβολίου;

Καταλάβατε γιατί δεν ήθελαν να δοθούν στη δημοσιότητα αυτά τα έγγραφα;

πηγή

Ακολουθήστε τον www.oparlapipas.gr στο (facebook) και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις