Τετάρτη 30 Μαρτίου 2022

Κατερινόπουλος για Ρούλα Πισπιρίγκου: «Μετά από 10 ώρες ανάκρισης θα ομολογήσει και… τους θανάτους των άλλων δύο παιδιών» «Δεν αποκλείω την κάλυψη από κάποιο άτομο του στενού της περιβάλλοντος»

 


«Το πιο πιθανό είναι να αρνηθεί. Απ’ ό,τι μπορώ να εκτιμήσω όμως αν εξεταστεί 8-10 ώρες όχι μόνο θα ομολογήσει πού βρήκε την κεταμίνη, αλλά και πώς θανάτωσε και τα άλλα δύο παιδιά, γιατί είμαι πεπεισμένος ότι και τα άλλα δύο παιδιά έφυγαν από τα χέρια της. Και δεν το λέω εγώ, το λένε οι γιατροί γιατί δεν μπορούν να δικαιολογήσουν τους θανάτους» ανέφερε ο Θανάσης Κατερινόπουλος, ταξίαρχος εν αποστρατεία της Αστυνομίας, εκτιμώντας πως η Ρούλα Πισπιρίγκου θα ομολογήσει την ενοχή της για τα τρία νεκρά παιδιά στην Πάτρα αν πιεστεί.

«Κοντός ψαλμός αλληλούια. Να δούμε αν όσα έγιναν έγιναν μόνο από αυτή. Και ποιοι της χορήγησαν την κεταμίνη;» διερωτάται για την ουσία που βρέθηκε στον οργανισμό της Τζωρτζίνας και ήταν η αρχή για τη λύση του γρίφου.

«Πιστεύω ακράδαντα ότι θα υπάρξουν εξελίξεις και για τα άλλα δύο παιδιά» επανέλαβε ενώ ερωτώμενος σχετικά με τα κίνητρα για τους θανάτους των τριών παιδιών, ο Θανάσης Κατερινόπουλος, ανέφερε: «Eδώ είναι το ερώτημα. Και καλά θα κάνουν να ψάξουν οι πρώην συνάδελφοί μου. Εάν η (σ.σ. Πισπιρίγκου) είχε νοσηλευτεί μετά από κάποιο χωρισμό, από το δεύτερο αμόρε της, και μετά την απόπειρα αυτοκτονίας σε κάποια ιδιωτική ψυχιατρική κλινική στην Πάτρα. Ας το ψάξουν κι αυτό, δεν φέρνει πίσω τα παιδιά, αλλά θα δώσει μια εικόνα για τον άνθρωπο – γυναίκα – μάνα».

Τέλος σχετικά με το αν η κατηγορούμενη είχε την κάλυψη κάποιου, ο ίδιος ανέφερε: «Δεν αποκλείω την κάλυψη από κάποιο άτομο του στενού της περιβάλλοντος, τουλάχιστον σε έναν από τους θανάτους. Πιστεύω θα διερευνηθεί. Θα πρέπει να ψαχτεί από πού αγόρασε το δηλητήριο, την κεταμίνη».


Ακολουθήστε τον www.oparlapipas.gr στο (facebook) και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις