Πέμπτη 31 Μαρτίου 2022

Δημοσκόπηση Pulse: Πότε θέλουν οι πολίτες εκλογές, τι τους φοβίζει και ποια η δυναμική των κομμάτων ΠΛΗΡΩΜΕΝΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΚΑΪ!

 


Πολύ και αρκετά προβληματισμένο δηλώνει το 85% (70%+15%) των πολιτών στην καθημερινότητά του από τις πρόσφατες ανατιμήσεις σε ενέργεια, προϊόντα και υπηρεσίες, σύμφωνα με την δημοσκόπηση της εταιρείας Pulse για λογαριασμό του ΣΚΑΪ.

Χαρακτηριστικό είναι ότι μόλις το 2% δηλώνει ότι ανησυχεί λίγο ή ελάχιστα, ενώ ένα 5% απαντά ότι ανησυχεί «μέτρια».

Στην ερώτηση ποια κατηγορία οικογενειακών εξόδων προκαλεί τον μεγαλύτερο προβληματισμό, το 45% απαντά το ρεύμα, το 20% η θέρμανση, το 13% τα τρόφιμα και το 12% τα καύσιμα.

Αναφορικά με τα μέτρα και τις εξαγγελίες της κυβέρνησης για την στήριξη των καταναλωτών στις πρόσφατες ανατιμήσεις, το 83% λέει ότι «απαιτούνται άλλα ή και άλλα μέτρα». Όμως το 45% θεωρεί ότι τα μέτρα που έχουν ληφθεί είναι προς την σωστή κατεύθυνση, ενώ ένα ποσοστό 45% κρίνει ότι τα μέτρα είναι προς την λάθος κατεύθυνση.

 

Προβάδισμα 8,5 ποσοστιαίων μονάδων της Νέας Δημοκρατίας έναντι του ΣΥΡΙΖΑ καταγράφει η δημοσκόπηση της Pulse για λογαριασμό του ΣΚΑΪ.

Αναλυτικά, στην πρόθεση ψήφου με αναγωγή επί των εγκύρων, η ΝΔ προηγείται με ποσοστό 32%, ακολουθεί ο ΣΥΡΙΖΑ με 23,5%, το Κίνημα Αλλαγής με 14%, το ΚΚΕ με 6%, η Ελληνική Λϋση με 4,5% και το ΜεΡΑ25 με 3%.

Ακολουθήστε τον www.oparlapipas.gr στο (facebook) και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις