Σάββατο 12 Μαρτίου 2022

TO AIΣΧΟΣ!!!! AYTOI ΔΕΝ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ PE!!! AYTO EINAI ΕΞΟΡΓΙΣΤΙΚΟ!!!!


ΧΡΗΣΤΟΣ ΠΑΠΑΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ FRIK: 
 Μάλιστα. Τόσος είναι ο πόνος μας (πάλι) που αρχίζουμε και βάφουvε τη σημαία μας με ουκρανικά χρώματα. Και μας τη λένε κι από πάνω, αν τολμήσουμε να μιλήσουμε, ότι είμαστε πυροβολημένοι.  Από την άλλη, μόλις πούμε τίποτα για Μακεδονία, Βόρεια Ήπειρο, Κύπρο, Θράκη ή Αιγαίο με τα νησιά μας, εκεί είμαστε φασίστες. Οι προδότες- εθνομηδενιστές, έχουν περισσέψει σ΄αυτή τη χώρα. Και, πολύ φοβάμαι, ότι η ήττα, θα έρθει εκ των έσω. 

Μια ζωή βλαμμένοι, όμως. Όλα  τα έθνη και τα σύμβολά τους σεβόμαστε, εκτός από τα δικα  μας.

ΝΕΟΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ 12/3/22 ΩΡΑ 22:20

AΠΟ ΔΕΥΤΕΡΗ ΠΗΓΗ:

Ο σκτισογράφος ( ΜΑΛΛΟΝ ΑΝΘΕΛΛΗΝ )Δημήτρης Χαντζόπουλος είχε την έμπνευση για το σκίτσο που δείχνει κάποιον να βάφει τις λευκές ρίγες της γαλανόλευκης με κίτρινο χρώμα. Προφανώς ως ένδειξη υποστήριξης στην Ουκρανία που είναι το θύμα της ρωσικής εισβολής.

Ποιος έσπευσε να εκθειάσει το σκίτσο; Ο Αμερικανός πρέσβης στην Αθήνα Τζ. Πάϊατ, ο οποίος γνωρίζει από πρώτο χέρι τι έχει γίνει στην Ουκρανία. Ήταν εκεί στα δραματικά γεγονότα του 2014.

Η στήριξη στον ουκρανικό λαό είναι δεδομένη. Αυτονόητη. Όπως και η ελπίδα όλων να τελειώσει ο πόλεμος ,αν είναι δυνατόν την επόμενη ώρα. Γι ΄ αυτό και δεν χρειάζονται ούτε υπερβολές , ούτε βέβαια να βάψουμε τη σημαία μας στα χρώματα της Ουκρανίας.



Ακολουθήστε τον www.oparlapipas.gr στο (facebook) και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις