Τετάρτη 27 Απριλίου 2022

NEA Αφοπλιστική επίθεση Αντώναρου σε Μητσοτάκη

 


«Η ενασχόληση της κυβέρνησης με την μοναρχία στην Ελλάδα, αναδεικνύει ότι δεν έχει καμία σχέση με την κοινωνική πραγματικότητα», είπε Στο Κόκκινο και στον Γιώργο Τραπεζιώτη, ο δημοσιογράφος και πρώην κυβερνητικός εκπρόσωπος κ. Ευάγγελος Αντώναρος. 

«Το να αναμοχλεύουμε το θέμα της μοναρχίας με μικροπολιτικά και μικροκομματικά κριτήρια δεν χρησιμεύει σε τίποτα αυτή τη στιγμή στην Ελλάδα. Αντιθέτως δίνει σε ορισμένους κύκλους οι οποίοι ταυτίζονται με αυτόν τον ξεπερασμένο θεσμό, την ευκαιρία να σηκώσουν κεφάλι.

Δεύτερον ο κύριος Μητσοτάκης είναι ειδικός επί των Βασιλικών κήπων ή για τη διαμόρφωση μεγάλων εκτάσεων; Που απόκτησε αυτές τις γνώσεις; Γιατί δεν φωνάζει στο γραφείο του τις εταιρείες με τεχνογνωσία που υπάρχουν σε

όλο τον κόσμο για να του υποδείξουν τι θα μπορούσε να γίνει, ώστε να προβεί σε διαγωνισμό και να γίνει η σχετική ανάθεση;

Το ταξίδι του κ Μητσοτάκη στην Σκωτία προκειμένου να συζητήσει τον τρόπο που θα αξιοποιηθούν τα πάλαι ποτέ βασιλικά κτήματα στο Τατόϊ, δείχνει αποκοπή από την πραγματικότητα, αλλά και πολιτική υστεροβουλία. Τη συγκεκριμένη στιγμή που η παράταξη της οποίας ηγείται ο κύριος Μητσοτάκης έχει τεράστιες διαρροές, κλείνει το μάτι στους λίγους μεν αλλά υπαρκτούς βασιλικούς κύκλους που υπάρχουν στην Ελλάδα.  Καλά θα κάνει ο κ Μητσοτάκης να κάτσει στο γραφείο του στο οποίο προφανώς βαριέται, να διαβάσει και να σκεφτεί όπως η δουλειά ενός πρωθυπουργού απαιτεί».

ΠΗΓΗ

Ακολουθήστε τον www.oparlapipas.gr στο (facebook) και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις