Τετάρτη 18 Μαΐου 2022

EKTAKTO - Πάτρα: Βρέθηκε φιαλίδιο με το αίμα της Tζωρτζίνας στο Kαραμανδάνειο


 Νέα στοιχεία για την υπόθεση με τα νεκρά παιδιά στην Πάτρα, καθώς νέο βιολογικό υλικό της Τζωρτζίνας φέρεται να βρέθηκε στο Καραμανδάνειο Νοσοκομείο. Πρόκειται για αίμα το οποίο είχε ληφθεί πριν από την πρώτη ανακοπή που υπέστη η Τζωρτζίνα.

Σύμφωνα με τον ALPHA, βρέθηκε στο Καραμανδάνειο νοσοκομείο φιαλίδιο με το αίμα της Τζωρτζίνας. Όπως αναφέρει ο ιατροδικαστής Γρηγόρης Λέων αποτελεί ένα σημαντικό στοιχείο που μπορεί να δώσει πληροφορίες για ουσίες που έλαβε το κορίτσι.

Όπως είπε είναι πολύ πιθανό το αίμα να έχει συντηρηθεί σωστά και άρα οι τοξικολόγοι να μπορέσουν να ερευνήσουν τυχόν νέα δεδομένα που θα προκύψουν. Ωστόσο, προκύπτει το ερώτημα πως είναι δυνατόν μετά τη διάσταση που έχει πάρει το θέμα και την έρευνα που είναι ανοιχτή όλο αυτό το διάστημα, να εντοπίζεται τώρα το εν λόγω φιαλίδιο.

Πάτρα: Ο Αλέξης Κούγιας ο δικηγόρος που ζήτησε η Πισπιρίγκου

Μιλώντας στο MEGA και τον Νίκο Ευαγγελάτο, ο Γιώργος Αναστασόπουλος, δημοσιογράφος εφημερίδας «Πελοπόννησος», σημείωσε ότι ο πατριός της 33χρονης ζήτησε από τον Αλέξη Κούγια να αναλάβει την υπόθεση.

Ο γνωστός δικηγόρος ωστόσο ζήτησε πρώτα να μελετήσει τη δικογραφία και έπειτα θα δώσει την απάντησή του.

Στο θέμα των χρεών της σπιτονοικοκυράς, ο δημοσιογράφος της εφημερίδας «Πελοπόννησος», σημείωσε πως αυτά δημιουργήθηκαν τα τελευταία τρία χρόνια όπου ο Μάνος Δασκαλάκης είχε το πληρεξούσιο, με την έρευνα να συνεχίζεται.

 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις