Παρασκευή 6 Μαΐου 2022

ΠΑΣΟΚ – KINAΛ: Αυτά είναι τα δύο υποψήφια ονόματα - Δείτε το ψηφοδέλτιο


 Γνωστές έγιναν οι επιλογές για την ονομασία του ΚΙΝΑΛ, ενόψει των εσωκομματικών εκλογών της Κυριακής.

Τα υποψήφια ονόματα είναι: ΠΑΣΟΚ – Κίνημα Αλλαγής και Κίνημα Αλλαγής.

Τα μέλη του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ καλούνται την Κυριακή 8 Μαΐου να επιλέξουν το νέο όνομα της παράταξης. Σύμφωνα με πληροφορίες η σύνθετη επιλογή (ΠΑΣΟΚ- Κίνημα Αλλαγής) είναι αυτή που ξεχώρισε ανάμεσα σε άλλες όπως ΠΑΣΟΚ-Δημοκρατική Παράταξη, που απορρίφθηκε με το σκεπτικό ότι έχει αξιοποιηθεί στο παρελθόν.

Η πρώτη αντίδραση ήρθε από την Πρωτοβουλία για την Σοσιαλδημοκρατική Ανανέωση (υπό τον Θόδωρο Μαργαρίτη) που στηρίζουν οποιαδήποτε επιλογή, συμπεριλαμβάνει το όνομα Κίνημα Αλλαγής. Με ανακοίνωσή της αναφέρει η Πρωτοβουλία χαρακτηριστικά: «Η ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΟΣΙΑΛΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ -που αποτελείται από την Ανανεωτική Αριστερά, τις Κινήσεις Πολιτών για την Σοσιαλδημοκρατία και στελέχη προερχόμενα από το Ποτάμι- καλεί σε προσέλευση στις κάλπες (8 Μαΐου) για την ανάδειξη νέων Νομαρχιακών και τοπικών επιτροπών καθώς και συνέδρων για το ΚΙΝΗΜΑ ΑΛΛΑΓΗΣ. Η συμμετοχή των μελών του χώρου μας θα αποτελέσει ένα ακόμα βήμα για την ισχυροποίηση της Κεντροαριστεράς στο πολιτικό σκηνικό.

Η ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ στο πλαίσιο του δημοψηφίσματος για τον τίτλο του κοινού μας φορέα υποστηρίζει ότι κάθε όνομα το οποίο περιλαμβάνει το «Κίνημα Αλλαγής» αποτελεί την καλύτερη λύση για τον χώρο μας. Ένα όνομα που αποτυπώνει την συμπαράταξη των ευρύτερων δυνάμεων της κεντροαριστεράς, όπως δρομολογήθηκε από το 2015 και το 2017.

Κοινός στόχος όλων μας είναι μια ανανεωμένη παράταξη ευθύνης, ικανή να εμπνεύσει, να συσπειρώσει και να αποτελέσει το νέο πόλο εξουσίας, με δική της πρόταση διακυβέρνησης στη βάση των αρχών της Σοσιαλδημοκρατίας».


Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις