Δευτέρα 16 Μαΐου 2022

Απειλητικό μήνυμα της Pωσίας σε Φινλανδία – Σουηδία για το NATO: Μην έχετε αυταπάτες ότι απλώς θα ανεχτούμε την απόφαση

 


Μήνυμα στη Φινλανδία και στη Σουηδία για την απόφασή τους να ενταχθούν στο ΝΑΤΟ έστειλε ο ρώσος υφυπουργός Εξωτερικών Σεργκέι Ριαμπκόφ. Όπως τόνισε, η απόφαση αυτή είναι ένα λάθος το οποίο θα έχει εκτεταμένες επιπτώσεις και θα αλλάξει ριζικά την παγκόσμια κατάσταση, όπως μετέδωσαν ρωσικά πρακτορεία.

Ο Ριαμπκόφ πρόσθεσε ότι οι δύο χώρες δεν θα πρέπει να έχουν αυταπάτες ότι η Ρωσία απλώς θα ανεχθεί την απόφασή τους, σύμφωνα με το Intefax.

Μήνυμα στη Φινλανδία και στη Σουηδία για την απόφασή τους να ενταχθούν στο ΝΑΤΟ έστειλε ο ρώσος υφυπουργός Εξωτερικών Σεργκέι Ριαμπκόφ. Όπως τόνισε, η απόφαση αυτή είναι ένα λάθος το οποίο θα έχει εκτεταμένες επιπτώσεις και θα αλλάξει ριζικά την παγκόσμια κατάσταση, όπως μετέδωσαν ρωσικά πρακτορεία.

Ο Ριαμπκόφ πρόσθεσε ότι οι δύο χώρες δεν θα πρέπει να έχουν αυταπάτες ότι η Ρωσία απλώς θα ανεχθεί την απόφασή τους, σύμφωνα με το Intefax.

Τα ουκρανικά στρατεύματα που υπερασπίζονται το Χάρκοβο στα σύνορα με τη Ρωσία

Στο μέτωπο του πολέμου στην Ουκρανία, πάλι, οι ουκρανικές στρατιωτικές δυνάμεις που υπερασπίζονται το Χάρκοβο έχουν φθάσει στα σύνορα με τη Ρωσία, όπως είπε σήμερα ο κυβερνήτης της περιφέρειας.

Το Reuters, όπως μεταδίδει το Reuters και αναμεταδίδει το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων, δεν ήταν σε θέση να επαληθεύσει από ανεξάρτητη πηγή τα σχόλια του κυβερνήτη της περιφέρειας του Χαρκόβου Ολεχ Σινεγκούποφ στο μέσο κοινωνικής δικτύωσης Telegram.

Δεν έχει γίνει ακόμη σαφές πόσοι στρατιώτες έχουν φθάσει στα σύνορα με τη Ρωσία και σε ποιο σημείο.

Η Ουκρανία ανακαταλαμβάνει εδάφη στα βορειοανατολικά της χώρας, απωθώντας τις ρωσικές δυνάμεις από το Χάρκοβο, την δεύτερη μεγαλύτερη πόλη της Ουκρανίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις