Παρασκευή 13 Μαΐου 2022

ΤΣΟΥΝΑΜΙ ΘΑΝΑΤΟΥ ΣTON ΚΑΝΑΔΑ – ΧΤΥΠΑΝΕ ΤΗΝ ΗΛΙΚΙΑ 0-44 – TA ΟΦΕΛΗ ΕΚΑΝΑΝ ΚΑΛΗ ΔΟΥΛΕΙΑ. «Το εμβόλιο είναι ο ένοχος», είπε ο Ντάουντ ωμά.

 


Ανησυχητική πολύ είναι η υπερβολική θνησιμότητα στον Καναδά! Η Καναδή επενδυτής Kelly Brown έχει ερευνήσει την υπερβολική θνησιμότητα στον Καναδά και είναι σοκαρισμένη. Μιλάει για μια ανησυχητική αύξηση της υπερβολικής θνησιμότητας στην ηλικιακή ομάδα 0 έως 44 ετών…. είπε ο επενδυτής Edward Dowd, πρώην διαχειριστής χαρτοφυλακίου στη BlackRock, στο Infowars.

Μετά τις εντολές εμβολιασμού, η αύξηση των υπερβολικών ποσοστών θνησιμότητας επιταχύνθηκε, όπως στις Ηνωμένες Πολιτείες, είπε ο Ντάουντ. Στις επαρχίες της Αλμπέρτα και της Βρετανικής Κολομβίας, η υπερβολική θνησιμότητα σε αυτήν την ηλικιακή ομάδα δεν ήταν μικρότερη από 70 τοις εκατό το 2021. «Αυτό είναι το πραγματικό «τσουνάμι θανάτου»», είπε ο Μπράουν.

Ο κόσμος έχει αρχίσει να αναρωτιέται τι συμβαίνει στον Καναδά. «Είναι φρικτό», είπε ο Ντάουντ. «Γιατί οι νέοι πεθαίνουν;»

Ο Μπράουν σημειώνει ότι η ξαφνική αύξηση δεν μπορεί να εξηγηθεί από αυτοκτονίες, υπερβολικές δόσεις, καρκίνους κ.λπ. «Το εμβόλιο είναι ο ένοχος», είπε ο Ντάουντ ωμά. Σύμφωνα με τον ίδιο, το γεγονός ότι τα ΜΜΕ και οι αρχές δεν κάνουν ερωτήσεις σχετικά δείχνει ότι έχουν κάτι να κρύψουν….

Ο επενδυτής επεσήμανε ότι το εμβόλιο κατά του κορωνοϊού αναπτύχθηκε βιαστικά και οι ρυθμιστικές αρχές έχουν αναλάβει η Big Pharma. «Ήξεραν ότι αυτό ήταν ένα άχρηστο εμβόλιο, αλλά δεν περίμεναν ότι θα σκότωνε τόσους πολλούς ανθρώπους σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα».

Ο Μπράουν πιστεύει ότι αυτή η κρίση υγείας πρέπει να διερευνηθεί αμέσως.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις