Δευτέρα 2 Μαΐου 2022

«Βόμβες» T.Renz: «Απέκρυψαν πάνω από 52.000 θανάτους από το εμβόλιο – Αυτό είναι το κόλπο που χρησιμοποίησαν» «Όλα τα δεδομένα είναι στα συστήματα - Απλώς τα καλύπτουν»


 Νέες «βόμβες» εξαπέλυσε ο γνωστός δικηγόρος από το Οχάιο, Thomas Renz, ο οποίος υποστήριξε ότι η κυβέρνηση των ΗΠΑ κάλυψε πάνω από 52.000 θανάτους από το εμβόλιο για τον κορωνοϊό.

Ο T.Renz αναφέρθηκε στο «κόλπο» το οποίο χρησιμοποίησε το CDC για να καλύψει τους συγκεκριμένους θανάτους, καθώς αναφέρθηκε στις 14 ημέρες που χρειάζονται για να καταμετρηθεί κάποιος έως εμβολιασμένος.

Ο Renz εξήγησε πώς τέθηκε σε εφαρμογή αυτή η περίοδος χάριτος των 14 ημερών για να καλυφθούν οι κίνδυνοι πίσω από το εμβόλιο, καθώς τότε σημειώνονται οι περισσότεροι θάνατοι.

«Όλα τα δεδομένα είναι στα συστήματα, τα πάντα είναι εκεί! Απλώς τα καλύπτουν», είπε ο Τ.Renz.

Εξετάζοντας τα δεδομένα που βρήκε, ο Renz αποκάλυψε: «Ήταν Νοέμβριος, Δεκέμβριος, που υπήρχαν 52.000 θάνατοι μόνο στο Medicare…»! Τι σημαίνει αυτό; Ότι οι συγκεκριμένοι θάνατοι αφορούν μόνο ηλικιωμένους πολίτες.

Να θυμίσουμε ότι ο T.Renz εκ μέρους των American’s Frontline Doctors and Make America Free Again ξόδεψε πολύ χρόνο για να εξετάσει τα δεδομένα για τα εμβόλια.Ακολουθήστε τον www.oparlapipas.gr στο (facebook) και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις