Δευτέρα 2 Μαΐου 2022

Προεκλογικές δηλώσεις από A.Γεωργιάδη: Yπόσχεται «τζάμπα» ρεύμα – «Αφήστε μας να γεμίσουμε την Ελλάδα με αιολικά» (η Eυβοια στο στοχαστρό του;;;)

 


Επίθεση σε όσους δεν θέλουν να γεμίσει η Ελλάδα με ανεμογεννήτριες και αιολικά πάρκα έκανε ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων Άδωνις Γεωργιάδης. 

"Και ρωταμε... και στην βορεια Ευβοια που εχει καει;"

Ο υπουργός διαβεβαίωσε για ακόμη μια φορά ότι στο μυαλό του… έχει τις εκλογές και ξεκίνησε να δίνει υποσχέσεις ακόμη και για «τζάμπα ρεύμα»!

«Αν βάλουμε παντού αιολικά έργα, μπορούμε να έχουμε τζάμπα ρεύμα», είπε χαρακτηριστικά.

Να θυμίσουμε ότι πληροφορίες θέλουν τον Κ.Μητσοτάκη να «κρούει» το «καμπανάκι» στον Α.Γεωργιάδη, ο οποίος εδώ και καιρό κάνει δηλώσεις που όπως διαρρέει το Μαξίμου «κάνουν κακό και στον ίδιο, αλλά και στην κυβέρνηση».

Από εκεί και πέρα ο Α.Γεωργιάδης αναφέρθηκε στις αυξήσεις στην ενέργεια και το σχέδιο της κυβέρνησης λέγοντας ότι «εύκολες λύσεις δεν υπάρχουν». Ωστόσο αν δεν υπάρξει κοινή ευρωπαϊκή λύση η Ελλάδα θα πράξει μόνη της. Όπως είπε, η κυβέρνηση αντιλαμβάνεται ότι αυτό που συμβαίνει με τη ρήτρα αναπροσαρμογής δε μπορεί να συνεχίσει να συμβαίνει.

Εξήγησε, μάλιστα, ότι η ρήτρα αναπροσαρμογής είχε δημιουργηθεί υπό φυσιολογικές καταστάσεις και όχι για κατάσταση πολέμου. «Αν δεν είχαμε τον πόλεμο θα πήγαινε συνέχεια προς τα κάτω» και οι καταναλωτές θα έβλεπαν συνέχεια φθηνότερο ρεύμα, ανέφερε.

Σχετικά με τις δηλώσεις Τσίπρα είπε ότι «όταν ακούει ο κόσμος εύκολες λύσεις που προτείνει ο κ. Τσίπρας θα πρέπει να είναι μαγκωμένος. Δεν έχουμε το πιο ακριβό ρεύμα στην Ευρώπη. Είμαστε στο μέσο όρο. Αυτό είναι μια απάτη του ΣΥΡΙΖΑ».

Σημείωσε, επίσης, ότι το 2017 και το 2018 είχαμε υπερδιπλάσιες διακοπές ρεύματος.

Ακολουθήστε τον www.oparlapipas.gr στο (facebook) και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις