Κυριακή 19 Ιουνίου 2022

ΠΟΙΟΣ ΚΑΘΑΡΙΣΕ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ 38ΧΡΟΝΟ ΓΙΟ ΤΟΥ “ΜΙΣΤΕΡ SILK OIL” ΠΟΥ ΔΩΡΙΖΕ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΚΑΥΣΙΜΑ ΣΤΟ ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ ; ΣΕ ΣΤΡΑΤΟ ΠΛΗΡΩΜΕΝΩΝ ΠΙΣΤΟΛΕΡΟ ΓΙΑ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΤΟΥ “ΝΕΟΥ ΑΦΕΝΤΙΚΟΥ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ KAMOPA” ΟΙ ΕΚΤΕΛΕΣΤΕΣ. ΣΦΥΡΙΖΕΙ ΚΛΕΦΤΙΚΑ Η ΕΛ.ΑΣ ΠΟΥ ΞΕΡΕΙ KAI KANEI TO ΠΑΓΩΝΙ


 Επιβεβαιώνονται αξιόπιστοι κύκλοι των αρχών ασφαλείας στο επίπεδο της έρευνας και της ανάλυσης πληροφοριών, οι οποίοι προοιώνιζαν εδώ και καιρό ότι, το αιματοκύλισμα της ντόπιας Καμόρας (σε ένα διαφορετικό ιντερμέτζο πυροβόλων όπλων που θυμίζει τις πολλαπλές δολοφονίες της Ιταλικής Κόζα Νόστρα την περίοδο 1970-1990) δεν θα σταματήσει εδώ. Η Μαφία στην Ελλάδα, επιδιώκει μετά τη δολοφονία τριών “Νονών” του υποκόσμου, να αναλάβει τη σκυτάλη της εκμετάλλευσης των τεραστίων ποσών που προέρχονται από λαθρεμπορία καυσίμων, πώληση ναρκωτικών, τσιγάρων και άλλων “εργασιών”, του οργανωμένου εγκλήματος.

Ως πρώτο και αδιαφιλονίκητο “αφεντικό” προβάλλεται άνθρωπος που προέρχεται από τον χώρο των πορτιέρηδων και των μπράβων και έχει αναδειχτεί με την “ευλογία” γνωστών επιχειρηματιών της λαθρεπορίας καυσίμων, σε “κάπο ντι κάπι” του εγχώριου “Παλέρμο”. Αυτός κατά τις ίδιες πηγές ασφαλείας, πρέπει να είναι εκείνος που οργάνωσε και την ανθρωποκτονία του Γεωργίου Μήτσου, 38 ετών, γιου του μεγαλοεπενδυτή , Αναστασίου Μήτσου. Η οικογένεια Μήτσου, για όσους γνωρίζουν, από το 2020 και μετά είχε εμπλακεί επιχειρηματικά, στην εξαγορά της εταιρείας πετρελαιοειδών Silk Oil στην Ελλάδα, σε ανοιχτή συνεργασία μεγάλης εφοπλιστικής οικογένειας στην Κύπρο, από Ροδίτη που την πούλησε γύρω στα 9-10 εκατ. ευρώ.

Ο δολοφονηθείς είχε αναλάβει την επέκτασή της και είχε μπει στο μάτι των ανταγωνιστών του. Κίνητρο είναι τα πολλά λεφτά που έρχονταν και τα οποία δεν ελέγχονταν από όσους επιδιώκουν τα τελευταία 3 χρόνια να επιβάλλουν τους δικούς τους κανόνες δύναμης και απόλυτης δυνάστευσης, όσων επενδυτικών πρακτικών, αποφέρουν μεγάλο κέρδος και δεν το νέμονται. Κάπου εκεί πρέπει να εστιάζεται και η εκκαθαριστική επιχείρηση για να βγει από τη μέση και ο Γιάννης Σκαφτούρος.

Η αστυνομία, μέσω παπαγάλων, διαδίδει αυτές τις ώρες κάθε εσκεμμένη και αποπροσανατολιστική ανοησία που τις έρχεται στο μυαλό. Και ξέρουν τα πάντα και κάνουν ότι δεν καταλαβαίνουν.

Ανώτερα αστυνομικά αλλά και πολιτικά στελέχη γνωρίζουν καλά ότι ισχυροί οικονομικοί παράγοντες με τους οποίους έχουν συνάψει ιδιαίτερες “σχέσεις” αμοιβαίας συνεργασίας, δεν επιθυμούν να χαλάνε το κέφι όσων τους πληρώνουν για να το παίζουν αόμματοι.  Δίνοντάς τους ασταμάτητο μαύρο μονοπωλιακό  χρήμα, δεν ορρωδούν προ  ουδενός. 

Ο πατέρας του 38χρονου, Αναστάσιος Μήτσου ζητά «να βρεθούν οι δολοφόνοι και οι ηθικοί αυτουργοί», ενώ αναφέρει ότι το παιδί του σκοτώθηκε επειδή δεν ενέδωσε στις απειλές να πληρώνει προστασία στη νύχτα και στους μπράβους για τα μαγαζιά του. Ο ίδιος, μάλιστα κάνει λόγο για «βρώμικους αστυνομικούς που ξέρουν ποιοι πληρώνουν συμβόλαια θανάτου και ποιοι κάνουν κουμάντο στη νύχτα», και προσθέτει ότι ως οικογένεια έχουν προβεί σε καταγγελίες στις Αρχές για «τον πόλεμο που δέχονταν».

mhtsou-xagelo

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις