Δευτέρα 29 Αυγούστου 2022

Αντώνης Ρέμος – Άλμπερτ Μπουρλά: Τραγούδησαν MAZI σε εκδήλωση ομογενών στη Νέα Υόρκη (Videos)


 Στο καταπράσινο κήπο του Ναού της Κοίμησης της Θεοτόκου στα Χάμπτονς της Νέας Υόρκης πραγματοποιήθηκε και φέτος το ετήσιο φιλανθρωπικό γκαλά Blue Dream.

Στην εν λόγω εκδήλωση ο Αντώνης Ρέμος τραγούδησε για περίπου 750 άτομα, ενώ προσκεκλημμένος ήταν και ο Αλμπέρτος Μπουρλά.

Ο διευθύνων σύμβουλος της Pfizer διασκέδασε με τα τραγούδια του Έλληνα καλλιτέχνη, ενώ τραγούδησε και χόρεψε με την ψυχή του. Μάλιστα, ο Αντώνης Ρέμος τον ευχαρίστησε δημοσίως για την προσφορά της Pfizer στον άνθρωπο με το εμβόλιο για τον κορωνοϊό, με τον κόσμο να τον χειροκροτά.


Στην εκδήλωση αυτή η οποία πραγματοποιείται κάθε χρόνο, βρέθηκαν επίσης ο κ. Κατσιματίδης, ο Ντιν Μητρόπουλος, ο κ. Νίκος Βασιλείου, ο κ. Πολυχρόνης Συγγελίδης, ο Γιώργος Λογοθέτης, ο κ. Γκας Μπιλιράκης, ενώ το δυναμικό παρών έδωσαν ο Παύλος με τη Μαρί Σαντάλ αλλά και ο δήμαρχος της Αθήνας κ. Κώστας Μπακογιάννης.

Πολύ σημαντική ήταν η συμβολή του κ. Γιάννη Χορόζογλου ο οποίος -όπως κάθε χρόνο- βοήθησε στη φιλανθρωπική εκδήλωση.

Πρόκειται για το 11ο γκαλά που πραγματοποιήθηκε και τα έσοδα του οποίου πηγαίνουν σε φιλανθρωπικούς σκοπούς. Τιμώμενοι της φετινής εκδήλωσης ήταν ο οργανισμός Seleni και η οργάνωση Retreat.

Η Seleni είναι ένας μη κερδοσκοπικός οργανισμός που δημιουργήθηκε για να αποσταθεροποιήσει και να μεταμορφώσει την ψυχική υγεία και ευεξία για τις γυναίκες και τις οικογένειες, ενώ η οργάνωση Retreat για την ενδοοικογενειακή βία παρέχει ένα ευρύ φάσμα άμεσων υπηρεσιών, μεταξύ των οποίων πέντε βασικές υπηρεσίες της Γραμμής Βοήθειας για την Κρίση, του Καταφυγίου Ενδοοικογενειακής Βίας, της Νομικής Υπεράσπισης, της Συμβουλευτικής και της Εκπαίδευσης Πρόληψης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις