Τετάρτη 10 Αυγούστου 2022

Αιγάλεω: Στον ανακριτή την Παρασκευή οι δύο συλληφθέντες για την αρπαγή βρέφους – Tι εξετάζει η ΕΛ.ΑΣ.


 Ενώπιον του ανακριτή πρόκειται να οδηγηθούν την Παρασκευή οι δύο συλληφθέντες που κατηγορούνται για την μυστηριώδη υπόθεση της αρπαγής βρέφους στο Αιγάλεω. 

Η υπόθεση βρίσκεται στο “μικροσκόπιο” των αστυνομικών Αρχών που προσπαθούν να διαλευκάνουν τι ακριβώς έχει συμβεί με το βρέφος 8 μηνών, που κρατούσαν οι δύο άνδρες ηλικίας 30 και 34 ετών, κοντά στον σταθμό του Μετρό “Αγία Μαρίνα”.

Όπως έγραψε χθες το enikos.gr, οι κινήσεις των δύο ανδρών και το γεγονός ότι δεν υπήρχε γυναίκα μαζί τους κίνησαν τις υποψίες αστυνομικών της δημοτικής αστυνομίας, που βρίσκονταν στο σημείο. Τους προσέγγισαν και άρχισαν να τους κάνουν ερωτήσεις, ενώ απευθύνθηκαν και στους αστυνομικούς της Ασφάλειας Δυτικής Αττικής.

Αρχικά, οι δύο άνδρες απάντησαν ότι η μητέρα τους έδωσε το βρέφος προκειμένου να το πάνε μία βόλτα. Στη συνέχεια, όμως, σύμφωνα με πληροφορίες, είπαν στους αστυνομικούς που έσπευσαν στο σημείο ότι η μητέρα τους παρέδωσε το βρέφος προκειμένου να το πουλήσουν έναντι 50.000 ευρώ.

Οι δύο άνδρες συνελήφθησαν και σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος τους για αρπαγή μωρού κατά συναυτουργία. Την υπόθεση ανέλαβε το Τμήμα Ανηλίκων της Ασφάλειας. Ωστόσο, όπως αναφέρουν οι σχετικές πληροφορίες, οι δύο κατηγορούμενοι άλλαξαν τους ισχυρισμούς τους και υποστήριξαν εκ νέου ότι η μητέρα τους έδωσε το μωράκι να το πάνε βόλτα.

Το βρέφος μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Παίδων, όπου υποβλήθηκε σε εξετάσεις, ενώ, σύμφωνα με πληροφορίες, από την έως τώρα αστυνομική έρευνα δεν έχει προκύψει κάποιο στοιχείο που να παραπέμπει σε αγοραπωλησία του βρέφους, ωστόσο οι Αρχές συνεχίζουν να διερευνούν εξονυχιστικά την υπόθεση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις