Παρασκευή 30 Σεπτεμβρίου 2022

Ο διάσημος Ιταλός δύτης Enzo Maiorca και το δελφίνι!!! Πρέπει να το διαβάσεις και να το κοινοποιήσεις!!!


 ”Ο διάσημος Ιταλός δύτης Enzo Maiorca θα βουτούσε  στη θάλασσα των Συρακουσών και μιλούσε με την κόρη του Rossana που επέβαινε στο πλοίο. Έτοιμος να μπει, ένιωσε κάτι ελαφρώς να χτυπάει την πλάτη του. Γύρισε και είδε ένα δελφίνι. Τότε συνειδητοποίησε ότι το δελφίνι δεν ήθελε να παίξει αλλά να εκφράσει κάτι. Το δελφίνι βούτηξε ο Enzo το ακολούθησε.

Σε βάθος περίπου 12 μέτρων, εγκλωβισμένο σε εγκαταλελειμμένο δύχτι , υπήρχε άλλο ένα δελφίνι. Ο Enzo ζήτησε γρήγορα από την κόρη του να αρπάξει τα μαχαίρια κατάδυσης. Σύντομα, οι δυο τους κατάφεραν να ελευθερώσουν το δελφίνι, το οποίο, στο τέλος της δοκιμασίας, προέκυψε, εξέδωσε μια «σχεδόν ανθρώπινη κραυγή» (περιγράφει τον Enzo). (Ένα δελφίνι μπορεί να μείνει κάτω από το νερό μέχρι και 10 λεπτά, μετά πνίγεται. )

Το δελφίνι που απελευθερώθηκε βοήθησαν να βγει στην επιφάνεια από τον Enzo, τη Rosana και το άλλο δελφίνι. Τότε ήρθε η έκπληξη: ήταν έγκυος!

Το αρσενικό τους κύκλωσε, και στη συνέχεια σταμάτησε μπροστά στον Enzo, άγγιξε το μάγουλό του (σαν φιλί), σε μια κίνηση ευγνωμοσύνης και στη συνέχεια κολύμπησαν και οι δύο.

Ο Enzo Maiorca τελείωσε την ομιλία του λέγοντας: «Μέχρι ο άνθρωπος να μάθει να σέβεται και να μιλάει στον κόσμο των ζώων, δεν μπορεί ποτέ να γνωρίσει τον πραγματικό του ρόλο στη Γη. "

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις