Κυριακή 18 Σεπτεμβρίου 2022

H στιγμή που οι ρωσικές δυνάμεις στην Xερσώνα Eξουδετερώνουν ένοπλη συμμορία – Bαρέα πυρά μέσα στη νύχτα (βίντεο)

 Ήταν «ομάδα δολιοφθοράς και αναγνώρισης»

Ρωσικές δυνάμεις ασφαλείας άνοιξαν πυρ απόψε εναντίον ένοπλης συμμορίας εγκληματιών στο κέντρο της  Χερσώνας και την «εξουδετέρωσαν», μετέδωσε το πρακτορείο ειδήσεων TASS.

«Μια ομάδα ενόπλων, που εντοπίσθηκε, πρόβαλε αντίσταση. Ρωσικές δυνάμεις ασφαλείας έσπευσαν στο σημείο και εξουδετέρωσαν τους εγκληματίες», μετέδωσε το TASS επικαλούμενο πηγή στις ρωσικές δυνάμεις ασφαλείας. Δεν υπήρξαν θύματα μεταξύ των αμάχων, πρόσθεσε η πηγή.

Η σύγκρουση σημειώθηκε στη λεωφόρο Ουσακόφ, στο κέντρο της Χερσώνας, μετέδωσε το TASS.

 


Το ρωσικό πρακτορείο ειδήσεων RIA είχε μεταδώσει νωρίτερα επικαλούμενο πηγή στις δυνάμεις ασφαλείας ότι η εν λόγω συμμορία ήταν μια «ομάδα δολιοφθοράς και αναγνώρισης», αλλά δεν έκανε γνωστές λεπτομέρειες.

Βίντεο που αναρτήθηκαν στο Twitter εικονίζουν, όπως φαίνεται, ρωσικές δυνάμεις να ανοίγουν πυρ με βαρύ πολυβόλο από τεθωρακισμένο όχημα προς έναν αδιευκρίνιστο στόχο. Πυρά από όπλα μικρότερου διαμετρήματος ακούγονται επίσης.

Το πρόσωπο που τραβάει το βίντεο λέει πως η σύγκρουση λαμβάνει χώρα στο κέντρο της Χερσώνας. Το Reuters δεν ήταν άμεσα σε θέση να επιβεβαιώσει την αυθεντικότητα του βίντεο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις