Κυριακή 9 Οκτωβρίου 2022

Βιασμός 12χρονης στον Κολωνό: Μέλος της T.O. της Νέας Δημοκρατίας ο 53χρονος βιαστής και προαγωγός

 
Έχει αναπτύξει έντονη πολιτική δράση στην περιοχή και ευρύτερα στο 4ο διαμέρισμα του Δήμου Αθηναίων

Στέλεχος της Νέας Δημοκρατίας είναι οι αποκαλύψεις για τον 53χρονο επιχειρηματία του Κολωνού ο οποίος έχει συλληφθεί για σεξουαλική κακοποίηση 12χρονης και μαστροπείας.

Στέλεχος της Νέας Δημοκρατίας είναι οι αποκαλύψεις για τον 53χρονο επιχειρηματία του Κολωνού ο οποίος έχει συλληφθεί για σεξουαλική κακοποίηση 12χρονης και μαστροπείας.

Παράλληλα, είναι αρκετά δραστήριος και στον κοινωνικό χώρο καθώς κατά το παρελθόν είχε διατελέσει επίτροπος Ιερού Ναού της περιοχής με διακεκριμένο φιλανθρωπικό έργο.

Ανατριχιαστικές λεπτομέρειες

Ο 53χρονος… ευυπόληπτος οικογενειάρχης, φέρεται να εξέδιδε το 12χρονο κορίτσι για ποσά που κυμαίνονταν από 50 εως και 70-100 ευρώ με τα ραντεβού να κλείνονται κοντά στον σταθμό του Μετρό, στα Σεπόλια, μόλις 300 μέτρα μακριά από την πλατεία όπου διατηρεί την επιχείρησή του.

Επισημαίνεται ότι η περιοχή πέριξ του σταθμού του Μετρό σε συγκεκριμένο δρόμο που οδηγεί προς την εθνική οδό προσφέρεται ως… καβάντζα καθώς δεν είναι ούτε καλά φωτισμένη τις νύχτες ούτε και ιδιαίτερα πολυσύχναστη.

Ο 53χρονος φέρεται να βίαζε την 12χρονη και παράλληλα να την πιέζει να βγάζει βίντεο και να του τα στέλνει, προκειμένου να χρησιμοποιηθούν από τον ίδιο προς… άγρα πελατών, οι ηλικίες των οποίων ήταν μεταξύ 30 και 50 ετών.

Μάλιστα, ο 53χρονος φέρεται να έχει απειλήσει ακόμη και με όπλο το παιδί για να μην μιλήσει για τον αδιανόητο εφιάλτη που ζούσε. Κάποιοι από τους πελάτες φέρονται μάλιστα, μετά τις φρικτές πράξεις τους να έλεγαν στο κοριτσάκι πως «είσαι πολύ μικρή, να προσέχεις».

Τα χρήματα που έδιναν για να πραγματοποιήσουν τις αρρωστημένες φαντασιώσεις τους, κυρίως μέσα στα αυτοκίνητα τους. Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι το κοριτσάκι δεν έπαιρνε ποτέ τα χρήματα και πως τα έδιναν όλα στον 53χρονο.

Ο 53χρονος ενώπιον των έμπειρων αστυνομικών φέρεται να αρνείται όλες τις κατηγορίες, ισχυριζόμενος πως θέλουν να τον καταστρέψουν.

Το κοριτσάκι, σύμφωνα με τις μέχρι στιγμής πληροφορίες βοηθούσε με την άδεια της μητέρας του όπως λέγεται στη γειτονιά (σ.σ.: πρόκειται για πολύτεκνη οικογένεια με σοβαρά οικονομικά προβλήματα) τον 53χρονο στο μαγαζί που διαθέτει σε κεντρικό δρόμο του Κολωνού, λίγα μόλις μέτρα πριν από την οδό Λένορμαν.

Ο 53χρονος φέρεται να είχε ιδιαίτερη αδυναμία και στα όπλα, καθώς στην κατοχή του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 2 πιστόλια, 572 φυσίγγια, 21 μαχαίρια, ξιφολόγχη, 2 φορητοί υπολογιστές και σκληρός δίσκος και στην κατοχή του 42χρονου φορητός υπολογιστής και 2 usb.

Τα αδικήματα που τους βαραίνουν

Τόσο ο 53χρονος όσο και ο 42χρονος πελάτης που συνελήφθησαν από αστυνομικούς του Τμήματος Ανηλίκων.

Αύριο αναμένεται να οδηγηθούν ενώπιον του ανακριτή, με την σε βάρος τους δικογραφία -για τον 53χρονο για τα αδικήματα του βιασμού ανηλίκου κατ’ εξακολούθηση, διακεκριμένης περίπτωσης κατάχρησης ανηλίκου από πρόσωπο που δέχεται τις υπηρεσίες του ανήλικου κατ’ εξακολούθηση, κατάχρηση ανηλίκου, διακεκριμένη περίπτωση πορνογραφίας ανηλίκων, διακεκριμένη περίπτωση μαστροπείας με χρήση ηλεκτρονικών μέσων επικοινωνίας, γενετήσια πράξη με ανήλικο και παράνομη βία σε βάρος ανήλικου, για τον δε 42χρονο, για το αδίκημα της γενετήσιας πράξης με ανήλικο έναντι αμοιβής κατ’ εξακολούθηση.

Μέχρι στιγμής δεν έχει αναλάβει, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, κάποιος δικηγόρος να τους εκπροσωπήσει, έτσι πιθανότατα να διοριστεί από τις αρμόδιες αρχές.

 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις