Σάββατο 8 Οκτωβρίου 2022

Στάθης Παναγιωτόπουλος: «Έφυγε Mόνος του, χωρίς καμία πίεση» – Τι είπε ο ιδιοκτήτης του Mαγαζιού του

 


Ο Στάθης Παναγιωτόπουλος έκλεισε το μαγαζί που διατηρούσε στην Αλόννησο παρά το συμβόλαιο που ίσχυε έως το 2023 μετά τη «θύελλα» που προκλήθηκε με την υπόθεση revenge porn. Άλλωστε μετά τις αποκαλύψεις δεν πήγαινε καθόλου καλά το κατάστημα.

Ο ιδιοκτήτης του ακινήτου που νοίκιαζε ο πρώην παρουσιαστής μίλησε στο MEGA και την εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι» και είπε ότι η συνεργασία τους έληξε.

«Το μαγαζί επιστρέφει στην παλιά του κατάσταση. Θα γίνει πάλι το παραδοσιακό καφενείο της κόρης μου της Θεοδώρας, όπως ήταν. Για κάποιους λόγους, αναγκαστήκαμε να το νοικιάσουμε για κάποια χρόνια. Έχει λήξει όμως το θέμα με τον τέως ενοικιαστή», είπε αρχικά.

«Έφυγε μόνος του, χωρίς καμία πίεση. Πλήρωσε όλα τα οφειλόμενα, δεν έχουμε κανένα θέμα με αυτό. Λύσαμε από κοινού το συμβόλαιο, χωρίς πίεση», συμπλήρωσε ο ιδιοκτήτης.

Όσο για το αν έπαιξαν τον ρόλο τους στη λύση της συνεργασίας τους οι κατηγορίες εις βάρος του Παναγιωτόπουλου, ο ιδιοκτήτης απάντησε: «Αυτό εμάς δεν μας απασχολούσε. Ήταν θέμα προσωπικό του. Εμείς για δικούς μας λόγους θέλαμε να το ξαναπάρουμε στα χέρια μας, γιατί είναι εισόδημα για την κόρη μου».

 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις