Τρίτη 22 Νοεμβρίου 2022

Τη φώναζαν «γίγαντα»: 27χρονη είχε κόμπλεξ με το ύψος της, σήμερα βγάζει 285.000 ευρώ το μήνα στο OnlyFans - Απίστευτη ιστορία


 Η 27χρονη Marie Temara είχε «κόμπλεξ» με το ύψος της για χρόνια, μέχρι που της «βγήκε το όνομα» στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Η ανασφάλεια της την είχε ωθήσει ακόμη και να σκέφτεται χειρουργικές επεμβάσεις μείωσης του ύψους ως έφηβη, αλλά τώρα έχει αγκαλιάσει το ότι είναι ψηλή και λατρεύει να φοράει μέχρι και ψηλά τακούνια.

Οι θαυμαστές της τώρα την θαυμάζουν για το ψηλό της ανάστημα, αντί να την εκφοβίζουν και να την αποκαλούν «γίγαντα» όπως οι πρώην συμμαθητές της κατά τη διάρκεια των σχολικών της χρόνων.

Σήμερα βγάζει πάνω από 280.000 ευρώ το μήνα

Τόσο η Marie όσο και η πανύψηλη αδερφή της Christine αγωνίζονται να βρουν ρούχα που να ταιριάζουν στα μακριά τους άκρα και συχνά πρέπει να αγοράζουν ανδρικά ρούχα ή να αποφεύγουν να φορούν μακριά παντελόνια.

Η Marie, άφησε τη παλιά της δουλειά ως λογίστρια αφού έχει πλέον μετατρέψει το ύψος της σε καριέρα και εισπράττει έως και 250 χιλιάδες ευρώ σε έναν καλό μήνα από το OnlyFans και 160 χιλιάδες ευρώ κατά μέσο όρο.

«Παλιά ήθελα να συρρικνωθώ, αλλά τώρα μου αρέσει να είμαι ψηλή. Έχω πολύ περισσότερη αυτοπεποίθηση» λέει τώρα.

Η Christine μπόρεσε επίσης να αποκτήσει αυτοπεποίθηση από το βήμα της Marie και πάλεψε και η ίδια με τον εκφοβισμό όταν μεγάλωνε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις