Τετάρτη 30 Νοεμβρίου 2022

Ο 36χρονος που είναι παντρεμένος με εννέα γυναίκες, χωρίζει τις πέντε και ψάχνει νέες συζύγους «Έχω ENA τεράστιο σπίτι με ένα γιγάντιο κρεβάτι που πρέπει να γεμίσει»

 


Eνας άντρας που βρίσκεται σε πολυσυντροφικό γάμο, είναι παντρεμένος με εννέα γυναίκες και πρόκειται να πάρει διαζύγιο με τέσσερις από αυτές, ενώ θα αναζητήσει και νέες συντρόφους, για να μεγαλώσει περισσότερο την ασυνήθιστη οικογένεια που έχει δημιουργήσει.

Ο 36χρονος Arthur O Urso που είναι μοντέλο και influencer από τη Βραζιλία, δεν έχει παντρευτεί επίσημα κάποια σύζυγο του, αλλά σε «ειδικές τελετές», αφού απαγορεύεται κάποιος να έχει ενωθεί με τα δεσμά του γάμου με δύο ή και περισσότερα άτομα, όπως αναφέρει η mirror.co.uk.


Σύμφωνα με τον ίδιο, πρώτα παντρεύτηκε την Luana Kazaki και εφόσον ανακάλυψαν ότι είναι swingers, αποφάσισαν να προσθέσουν κι άλλα άτομα στο γάμο τους, σε τελετές που έγιναν σε καθολική εκκλησία στο Σάο Πάολο, χωρίς όμως να αναγνωρίζονται από τον νόμο.

Έτσι, παντρεύτηκε ακόμα οκτώ γυναίκες και αρχικά μπορεί να ζούσαν ευτυχισμένοι όλοι μαζί, όταν όμως μετακόμισαν στο João Pessoa αντιμετώπισαν την οργή των κατοίκων, που έγραψαν με γκράφιτι έξω από το σπίτι τους: «Οικογένεια του Διαβόλου φύγε από την περιοχή».

Αυτό το γεγονός σε συνδυασμό με την αρνητική συμπεριφορά των γειτόνων, προβλημάτισε τέσσερις από τις συζύγους του, τη στιγμή που ήδη είχε αρχίσει να τσακώνεται με μία πέμπτη. Μετά από λίγο καιρό λοιπόν και αποτυχημένες προσπάθειες που περιείχαν «σεξ και γλυκόλογα», όπως είπε ο 36χρονος, αποφάσισαν να χωρίσουν.

Πλέον, έχει μόνο τέσσερις συζύγους και σύμφωνα με τον ίδιο θα ήθελε να αποκτήσει ακόμα περισσότερες στο μέλλον. «Έχω ένα τεράστιο σπίτι με ένα γιγάντιο κρεβάτι που πρέπει να γεμίσει», είπε χαρακτηριστικά.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις