Κυριακή 13 Νοεμβρίου 2022

ΒΙΝΤΕΟ ντοκουμέντο από την μεγάλη έκρηξη στην Κωνσταντινούπολη – Τουλάχιστον 4 νεκροί και 38 τραυματίες Η έκρηξη στο κέντρο της Κωνσταντινούπολης σημειώθηκε λίγο πριν τις 3:30 το μεσημέρι, προκαλώντας πανικό στους πολίτες και συναγερμό στις τουρκικές αρχές. Σύμφωνα με ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες η έκρηξη οφείλεται σε βομβιστή αυτοκτονίας σε περιοχή που υπήρχαν πολλοί πολίτες.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες τουλάχιστον 4 άνθρωποι έχασαν την ζωή τους και δεκάδες τραυματίστηκαν ή έφυγαν τρέχοντας από το σημείο της ισχυρής έκρηξης που έγινε σε έναν πολυσύχναστο πεζόδρομο στην κεντρική περιοχή της πλατείας Ταξίμ στην Κωνσταντινούπολη, σύμφωνα με τον τοπικό κυβερνήτη, βίντεο που προβλήθηκαν, αλλά και τουρκικά ΜΜΕ.

Ο τοπικός κυβερνήτης, Ali Yerlikaya, ανέφερε ότι τουλάχιστον τέσσερις άνθρωποι είναι νεκροί και άλλοι 38 τραυματίστηκαν.

Δείτε το βίντεο του enikos.gr λίγα δευτερόλεπτα μετά την έκρηξη:Κωνσταντινούπολη: Τουλάχιστον έξι νεκροί και 53 τραυματίες από την ισχυρή έκρηξη – Οι δηλώσεις Ερντογάν-1

Κωνσταντινούπολη: Τουλάχιστον έξι νεκροί και 53 τραυματίες από την ισχυρή έκρηξη – Οι δηλώσεις Ερντογάν-2

Κωνσταντινούπολη: Τουλάχιστον έξι νεκροί και 53 τραυματίες από την ισχυρή έκρηξη – Οι δηλώσεις Ερντογάν-3

Κωνσταντινούπολη: Τουλάχιστον έξι νεκροί και 53 τραυματίες από την ισχυρή έκρηξη – Οι δηλώσεις Ερντογάν-4

Κωνσταντινούπολη: Τουλάχιστον έξι νεκροί και 53 τραυματίες από την ισχυρή έκρηξη – Οι δηλώσεις Ερντογάν-5


Κωνσταντινούπολη: Τουλάχιστον έξι νεκροί και 53 τραυματίες από την ισχυρή έκρηξη – Οι δηλώσεις Ερντογάν-6

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις