Δευτέρα 28 Νοεμβρίου 2022

Πιλότος της American Airlines κατέρρευσε εν’ ώρα πτήσης και τελικά πέθανε

 


Πτήση της Envoy Air επέστρεψε στο Σικάγο λίγο μετά την απογείωση το βράδυ του Σαββάτου, αφού ένας πιλότος ήταν ανίκανος και αργότερα πέθανε, δήλωσε ο αερομεταφορέας την Τρίτη.

“Παρά τις ηρωικές προσπάθειες των επιβαινόντων και των πρώτων ανταποκριτών στο έδαφος, ο συνάδελφός μας πέθανε στο νοσοκομείο”, δήλωσε η Envoy Air, μια περιφερειακή εταιρεία που ανήκει στην American Airlines.
, αναφέρεται σε ανακοίνωση. «Είμαστε βαθιά λυπημένοι και κάνουμε ό,τι μπορούμε για να στηρίξουμε την οικογένειά του και τους συναδέλφους μας αυτή τη στιγμή».

Ο πλοίαρχος Ric Wilson, αντιπρόεδρος των πτήσεων του Envoy, είπε σε σημείωμα προς το προσωπικό ότι ο πιλότος ήταν καπετάνιος σε εκπαίδευση.

Ο απεσταλμένος δεν σχολίασε την αιτία της επείγουσας ιατρικής ανάγκης. Η Ένωση Πιλότων Air Line, η ένωση που εκπροσωπεί τους πιλότους του Envoy, δεν σχολίασε.

Ο American Eagle επέστρεψε στο Διεθνές Αεροδρόμιο O’Hare του Σικάγο στις 7:57 μ.μ. τοπική ώρα, 37 λεπτά μετά την αναχώρηση για το Κολόμπους του Οχάιο, σύμφωνα με το FlightRadar24.

Μια ηχογραφημένη ηχογράφηση μηνυμάτων προς τους ελεγκτές εναέριας κυκλοφορίας υποδηλώνει ότι ο καπετάνιος είναι ανίκανος, σύμφωνα με το ATCLive, το οποίο διαθέτει αρχείο στον ιστότοπό του. «Θα χρειαστούμε παραϊατρικό προσωπικό», είπε το άτομο στην ηχογράφηση, που φαινόταν να ήταν άλλος πιλότος στην πτήση.

Τα εμπορικά αεροσκάφη καλύπτονται από τουλάχιστον δύο πιλότους.

Η Ομοσπονδιακή Υπηρεσία Αεροπορίας είπε ότι διεξάγει έρευνα και μια εκπρόσωπος είπε ότι τέτοια περιστατικά είναι σπάνια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις