Πέμπτη 17 Νοεμβρίου 2022

AYTO, τα σπάει όλα!!! «Φίλια πυρά» κατά του Μαξίμου: Υπό παρακολούθηση η οικογένεια Μπακογιάννη!


 Νέα βόμβα για τις υποκλοπές, αυτή τη φορά από φιλοκυβερνητικά ΜΜΕ!

Τι θα διαβάσουμε ακόμα!!!!!!!!!!!
Θα μου πείτε πως με τέτοια μάνα και τέτοια αδέλφια, καλόν ειναι να τους παρακολουθείς, μια και είσαι… “άλλων κόλπων εξάμβλωμα…”…
Το βαρέλι δεν έχει πάτο, και μόνον όταν ξεριζωθεί όλος αυτός ο σατανικός συρφετός της βρωμερής αυτής φαμίλιας, ίσως υπάρξει κάποια ελπίδα σωτηρίας… διαφορετικά, την κάτσαμε τη βάρκα…
Καλλιόπη Σουφλή

 

Υπό παρακολούθηση μέσω του Predator φέρεται να είχαν τεθεί η Ντόρα Μπακογιάννη, ο γιoς της και δήμαρχος Αθηναίων Κώστας Μπακογιάννης καθώς και η κόρη της Αλεξίαόπως αναφέρουν, όχι αντιπολιτευόμενα ΜΜΕ, αλλά δύο φιλοκυβερνητικά.

Συγκεκριμένα, στη στήλη «Μικροπολιτικός» της εφημερίδας «ΤΑ ΝΕΑ» (ιδιοκτησίας Βαγγέλη Μαρινάκηκουμπάρου της Ντόρας Μπακογιάννη), γράφει χαρακτηριστικά (μεταξύ άλλων):

«Από διασταυρωμένες πηγές προκύπτει ότι στα κινητά που ήταν υπό παρακολούθηση συμπεριλαμβάνονται αυτά της Ντόρας, της Αλεξίας και του Κώστα Μπακογιάννη».

Η αναφορά της εφημερίδας «Τα Νέα»

Ένα σχετικό ρεπορτάζ δημοσίευσε χθες και η ιστοσελίδα Powergame των Παραπολιτικών (του Γιάννη Κουρτάκη).  Και ανέφερε μεταξύ άλλων:

«Από μια πηγή εξ αυτών που δεν επιδέχονται αμφισβήτησης πληροφορούμαι ότι σε αυτές τις τρομερές λίστες που κυκλοφορούν στην πιάτσα, εκτός των άλλων, συμπεριλαμβάνονται και τα τηλέφωνα της Ντόρας Μπακογιάννη, του δημάρχου της Αθήνας, Κώστα Μπακογιάννη, και φυσικά της φιλενάδας μου, Αλεξίας Μπακογιάννη».

Powergame, Τετάρτη 16/11

Μάλιστα, το συγκεκριμένο site επανέρχεται σήμερα, με νέο δημοσίευμα:

«Γνωρίζοντας την τρελοπαρέα των “κοριών”, είμαι σίγουρος ότι αν ήταν λίγο μεγαλύτερα τα εγγονάκια της Ντόρας, θα ελάμβαναν κι εκείνα μηνυματάκια.

Αυτό που απέφυγα να σας γράψω ξεκάθαρα χθες είναι ότι οι “κοριοί” είχαν εμμονή με τον Κώστα και την Αλεξία Μπακογιάννη. Στο πλαίσιο αυτό (αυτής της εμμονής), κατά καιρούς “κατασκεύαζαν” διάφορες ψεύτικες συνομιλίες, που, όπως είμαι σε θέση να γνωρίζω, φρόντιζαν να τις αφήσουν να διαρρεύσουν μέχρι και στο Μαξίμου».

Powergame, Πέμπτη 17/11

 

Πηγή

https://attikanea.info/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις