Τετάρτη 9 Νοεμβρίου 2022

ΛΕΣΧΗ BILDERBERG... και οι αποκαλύψεις που τσακίζουν κόκκαλα...

 
Δημήτρης Τσεργίνης: “Σἠμερα θα ασχοληθούμε με τον απώτερο στόχο της εν Ελλάδι πολιτικής τους”

Πρόσωπα και σχέδια…

Πρόσωπα που στόχο έχουν να διαλύσουν κάθε τι Ελληνικό και πράξεις που κρύβουν σχέδια που δεν τα βάζει ο νους μας…

Στο λιαν αποκαλυπτικό άρθρο του κυρίου Δ. Τσεργίνη, θα πρέπει να προσθέσω και μια άλλη παράμετρο…:

Τα σχέδια της Λέσχης Μπίλντεμπεργκ και των “ελληνικων” της μελών, έχω την αίσθηση πως έχουν άμεση σχέση με τον Βενιζελισμό… δηλαδή, τον Ιουδαϊκό Σιωνισμό, καθ΄ότι όλοι όσοι συμμετέχουν στην Λέσχη, είναι Ιουδαϊκής καταγωγής…(ας με διορθώσει ο κ. Τσεργίνης, αν κάνω λάθος)…

Ως εκ τούτου, το Λιμάνι της Θεσσαλονίκης, και η ίδια η Θεσσαλονίκη, δεν θα μπορούσαν να εκφεύγουν των σατανικών σχεδιασμών τους…

Μην ξεχνάμε πως για τους Ιουδαίους, είναι … Η ΜΙΚΡΗ ΙΕΡΟΥΣΑΛΗΜ… και τα σχέδιά τους την συμπεριλαμβάνουν στο …ΜΕΓΑΛΟ ΙΣΡΑΗΛ..

Και στην Κίνα, είναι η …ψυχή του ΔΡΑΚΟΥ…

Καλλιόπη Σουφλή

Θα προτείνω να διαβάσετε και αυτή την ανάρτηση, μ’ ένα κλικ εδώ …

 

Το Πρώτο Μέρος, εδώ

Το Δεύτερο Μέρος, εδώ

 

Μέρος Τρίτο


Γράφει ο Δημήτριος Τσεργίνης

 

Αγαπητή Καλλιόπη, εξίσου αγαπητέ Διηνέκη, αξιοθαύμαστε Μπλύμφιλεε (εάν το λέω σωστά) και όλοι εσείς εξόχως αξιότιμοι αναγνώστες των “Αττικών Νέων”. Επανέρχομαι στο μεγάλο εθνικό μας κεφάλαιο ή καλύτερα Εθνικό μας Πυλώνα, τη Λέσχη Bilderberg.

Σήμερα δεν θα σας απασχολήσω με λεπτομέρειες, αλλά με τις γενικές γραμμές που χαρακτηρίζουν τους Bilderberg κυρίως σε σχέση με τη δράση τους στην Ελλάδα.

Στο προηγούμενο άρθρο μας είχαμε γράψει για τα έξι ελληνικά Πανεπιστήμια που έχουν μεταβληθεί σε “κέντρα εξακτίνωσης” της πολιτικής των Bilderberg στο ευρύ κοινό (της νεοελληνικής σούπας).(εδώ)

Σἠμερα θα ασχοληθούμε με τον απώτερο στόχο της εν Ελλάδι πολιτικής τους, έχοντας ως κύρια πηγή τα wikispooks.

Λοιπόν, κάποιες γενικές παρατηρήσεις.

Ήδη εξηγήθηκε ότι οι άνθρωποι των Μπίλντερμπεργκ χωρίζονται σε Εγκεφάλους και Εντολοδόχους.

Οι Εγκέφαλοι πάλι χωρίζονται σε “Προσκεκλημένους”, δηλαδή περιστασιακούς Bilderbergers  και σε σταθερά μέλη του Βαθέος Επιτελείου της Λέσχης.

Ποια είναι τα χαρακτηριστικά της κάθε ομάδας:

  1. Οι Εγκέφαλοι πρέπει να είναι “καθαρόαιμοι”. Αυτό σημαίνει πως επιλέγονται είτε από γνήσιους Ιουδαίους ή, έστω, εκχριστιανισμένους Ιουδαίους αποδεδειγμένης όμως καταγωγής ή “καθαρόαιμους Άρειους” με προϋπηρεσία είτε σε πολεμική μονάδα του ναζιστικού Τρίτου Ράιχ ή στην προσπάθεια ενίσχυσής του.

 

  1. Άτομα μυστηριώδους, μπλεγμένης καταγωγής ΔΕΝ επιλέγονται, εκτός εάν πρόκειται για πολύ επιτυχημένους επιχειρηματίες.

 

Τι εννοώ; Τωρινός επικεφαλής των Bilderberg στην Ελλάδα είναι ο Αλέξης Παπαχελάς. Τίποτα το μπλεγμένο!  Καταγωγή από την Πελοπόννησο, μεγαλωμένος στην Αθήνα (πλατεία Βικτωρίας) και σπουδαγμένος στην Αμερική.

Αντίθετα, ο Ευάγγελος Βενιζέλος ή “Βενιζέλος”, καταγωγής περίεργης, κρυμμένης κ.λ.π. είναι, προς το παρόν τουλάχιστον απλός εντολοδόχος. Του λένε τι να πει, τι να κάνει, του προσφέρουν δυνατότητες εύκολου και εντυπωσιακού πλουτισμού και αυτός ορμάει ακάθεκτος (μέχρι τώρα τουλάχιστον).

Το ίδιο γινόταν και στο παρελθόν.

Ο Κωνσταντίνος Καραμανλής, ο “Εθνάρχης”, ΔΕΝ είχε προσκληθεί από τους Bilderberg, ακριβώς διότι ήταν Καραμανλής, καταγόταν δηλαδή από τουρκόφωνους Χριστιανούς.

Ποιος είχε προσκληθεί; Ο Παναγιώτης Κανελλόπουλος, καταγωγής πελοποννησιακής και αναμφισβήτητης. Αυτός όμως αποδείχτηκε πολύ καθαρός, υπερβολικά διανοούμενος και τελικώς τον κόψανε! Στη θέση του μπήκε ο Παναγιώτης Πιπινέλης, επίσης καθαρής καταγωγής (από τον Πειραιά) και πολύ πιο ευέλικτος από τον Κανελλόπουλο.

Τώρα, που η κατάστασή του έχει ξεκαθαρίσει (πλήρης αφομοίωση στο ελλαδικό περιβάλλον) εκάλεσαν, όπως είπαμε, και τον Κωστάκη Καραμανλή, ανιψιό του προηγούμενου. Τον κόψανε όμως γρήγορα και αυτόν,(εξαιτίας της βαρεμάρας του, όπως μπορώ να υποθέσω).

Σταθερή παρουσία βέβαια έχει η οικογένεια Μητσοτάκη και αυτό είναι τεκμήριο ότι θεωρούνται “αναμφισβήτητοι Ιουδαίοι”.

Και ο Κούλης πηγαινοέρχεται στους Bilderberg και η αδελφομάνα Ντόρα Μπακογιάννη, και ο πατεροπαπούς του Κούλη, ο αξέχαστος Κωνσταντίνος Μητσοτάκης είχε προσκληθεί, αλλά προσέξτε, ω αφελείς Νεοέλληνες!

 

Το βασικό μέλος της οικογένειας Μητσοτάκη που λύνει και δένει στους Bilderberg είναι η Αλεξάνδρα Μητσοτάκη, γεννηθείσα το 1956 και πρόεδρος του World Human Forum.

          Θα πουν τώρα οι αξιότιμοι αναγνώστες μας: “Πρώτη φορά την ακούμε!”

“Φυσικά και πρώτη φορά την ακούτε”, απαντάω εγώ.

Είναι δυνατόν να κάνει τόσο “σοβαρή δουλειά, να έχει τόσο βαρύ ρόλο στην παγκόσμια πολιτική σκηνή και να την πιάνει ο πάσα ένας στο στόμα του όπως π.χ. τον Κούλη, την αδελφομάνα του, τα ντολμαδάκια της έρμης της Μαρίκας, τον Δήμαρχο Αθηναίων Μπακογιάννη και τον καημένο τον μακαρίτη Δρακουμέλ;

Ε, όχι! Όχι! Και εάν ακόμα αναρωτιέστε “ποια είναι αυτή;” ευθαρσώς σας λέω ότι δεν έχετε ιδέα από Διεθνείς Σχέσεις. (Πηγαίντε στο Πάντειο να τις μάθετε. Με λίγα λεφτά παίρνετε και πιστοποιητικό για το βιογραφικό σας).

Άλλος, επίσης Ιουδαίος αποδεδειγμένος, που σχετίζεται με τους Bilderberg είναι ο Στέφανος Μάνος, ο γνωστός φιλελεύθερος, με καταγωγή από τους Αλατίνι (σεφαρδίτες)  της Θεσσαλονίκης.

Και τώρα ας έρθουμε στους επιχειρηματίες των Bilderberg. Δύο είναι οι τυπικές περιπτώσεις, ο “δικός μας” ο Μποδοσάκης και οι Koç της Τουρκίας.

Ο Μποδοσάκης καταγόταν από Αρμένιους της Μικρασίας. Ικανός επιχειρηματίας και παμπόνηρος καθώς  ήταν, αφομοιώθηκε με τους Έλληνες,  δημιούργησε μεγάλη περιουσία και χρηματοδότησε τους πάντες, Ελευθέριο Βενιζέλο, Ιωάννη Μεταξά, Αμερικανούς αντιναζί, Γερμανούς Ναζί κ.λ.π.

Το σλόγκαν του:

Ο μόνος με σταθερή πολιτική ιδεολογία στην Ελλάδα είμαι εγώ!

Πάντοτε κυβερνητικός!

Ανάλογη περίπτωση είναι αυτή της οικογένειας Koç στην Τουρκία. Όλοι ξέρουν ότι είναι Ιουδαίοι από τη Ρωσία, αλλά κανένας δεν τολμάει να το πει ανοιχτά.

 

Οι ίδιοι ισχυρίζονται πως είναι “Αρμένιοι που έγιναν Μουσουλμάνοι”.

Πάντως έχουν τη μεγαλύτερη περιουσία στη γειτονική μας χώρα, λύνουν και δένουν και έχουν σημαντικό ρόλο στη διαμόρφωση της πολιτικής των Bilderberg στη Μέση Ανατολή.

Δεν θέλω να κλείσω το άρθρο μου αυτό, χωρίς να αναφερθώ στο τι πάει να γίνει στη βόρεια Ελλάδα, τι δείχνει δηλαδή η πολιτική των Bilderberg. (Εδώ επισκέφθηκα και  άλλα σάιτ, όχι μόνο στα wikispooks).

Λοιπόν ο κόμπος είναι η “Συμφωνία των Πρεσπών”.

Θα μου επιτρέψετε όμως τώρα να πω ότι είναι βαθιά νυχτωμένοι εκείνοι που νομίζουν πως πάνε να “μας φάνε τη Μακεδονία” και τα ρέστα.

Ὀχι, αγαπητοί μου! Όχι και πάλι όχι!

Το ζήτημα δεν είναι  η Μακεδονία και ο Μεγαλέξανδρος αλλά η Θεσσαλονίκη.

Πάνε με λίγα λόγια να ξαναζωντανέψουν τον περίφημο “Δρόμο του Μεταξιού”, τον δρόμο δηλαδή που τον Μεσαίωνα έφερνε από την Κίνα στην Ευρώπη και μέσω του οποίου ερχόταν σε εμάς το τότε σπάνιο και πανάκριβο μετάξι.

Η οικονομική άνθιση της Κίνας, όπου τώρα πια παράγονται σχεδόν τα πάντα, χρειάζεται λιμάνι από το οποίο τα κινέζικα προϊόντα θα προωθούνται στην Κεντρική και τη Δυτική Ευρώπη.

          Ποιο θα είναι το λιμάνι αυτό;

Μπράβο, το βρήκατε παλλικάρια μου! Ποιο άλλο;

Η Θεσσαλονίκη!

(Θεού θέλοντος, η συνέχεια στο επόμενο).

 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις