Παρασκευή 18 Νοεμβρίου 2022

Πρώην στέλεχος της Black Rock μιλά για εκθετική αύξηση αιφνίδιων θανάτων από το 2021 KAI META


 Ο Έντουαρντ Ντάουντ, πρώην αναλυτής της Wall Street και διαχειριστής χαρτοφυλακίου της BlackRock, εξετάζει την επιδημία των αιφνιδίων θανάτων κατά τη διάρκεια του 2021 και του 2022: ένα φαινόμενο που πολλοί αποκαλούν Σύνδρομο Αιφνίδιου Θανάτου Ενηλίκων. Τι προκαλεί την εκπληκτική αύξηση των θανάτων;

Καθ ‘όλη τη διάρκεια της καριέρας του στην επιλογή μετοχών, χρησιμοποίησε την αναγνώριση προτύπων για να προηγηθεί των υπολοίπων και του δρόμου πριν γίνει συναίνεση η ανοδική ή πτωτική διατριβή του.

Στις αρχές του 2021, παρατήρησε μια αύξηση των ανέκδοτων ειδήσεων σχετικά με αιφνίδιους θανάτους μεταξύ πολύ ικανών αθλητών και άλλων φαινομενικά υγιών νέων σε όλη τη χώρα.

Ο Έντουαρντ έχει συγκεντρώσει στοιχεία από τον ασφαλιστικό κλάδο, τη βιομηχανία κηδειών και τις κυβερνητικές βάσεις δεδομένων που δείχνουν ότι οι υπερβολικοί θάνατοι μεταξύ των Αμερικανών σε ηλικία εργασίας έχουν αυξηθεί το 2021 έναντι του 2020. Η διατριβή του ήταν απλή: Τι άλλαξε το 2021;

Ανάμεσα σε άλλα ο κ. Ντάουντ έχει αναφέρει:

«Τα στοιχεία δείχνουν ορισμένες ανησυχητικές τάσεις.Οι πλεονάζοντες θάνατοι είναι αυξημένοι στις περισσότερες απ’ αυτές τις χώρες στις οποίες αναφέρομαι, στο Ηνωμένο Βασίλειο, την Ευρώπη και τις ΗΠΑ.

Φαίνεται να υπάρχει μια αύξηση στα ποσοστά πλεοναζόντων θανάτων ιδιαιτέρως μεταξύ των νεότερων ατόμων το 2021 και το 2022. Αυτό δεν συνέβη το 2020. Μιλάμε για μια επιδημία αιφνίδιων θανάτων.

Και ειπώθηκε σ’ εμένα τον Αύγουστο στην Εταιρεία Αναλογιστών για την ομάδα των ασφαλειών ζωής ότι οι πλεονάζοντες θάνατοι ήταν 36% στις ηλικίες 18-44. Επιτρέψτε μου να το επαναλάβω αυτό: 36%!».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις