Παρασκευή 4 Νοεμβρίου 2022

Στέλεχος μεγάλης Eλληνικής Eταιρείας και προπονητής ακαδημιών 5Χ5 o 55χρονος που συνελήφθη για την υπόθεση βιασμού της 12χρονης - Τι υποστήριξε στη ΓΑΔΑ


 Προπονητής ποδοσφαίρου ερασιτεχνικών ομάδων και ακαδημιών 5Χ5, αλλά ταυτόχρονα και εργαζόμενος σε μεγάλη ελληνική εταιρεία, είναι ο 55χρονος που συνελήφθη νωρίς το μεσημέρι της Παρασκευής (4/11) για την υπόθεση της 12χρονης από τον Κολωνό.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο 55χρονος βρίσκεται σε θέση που αφορά τον τομέα προσωπικού στην εν λόγω εταιρεία, ενώ παράλληλα προπονούσε ομάδες ακαδημιών στο 5Χ5, έχοντας διατελέσει και τεχνικός διευθυντής.

Οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων του πέρασαν χειροπέδες, εκτελώντας το τρίτο από τα τέσσερα πιο πρόσφατα εντάλματα της 33ης τακτικής ανακρίτριας για την υπόθεση που σόκαρε το πανελλήνιο.

Η ποινική δικογραφία σε βάρος του αφορά γενετήσιες πράξεις με ανήλικη έναντι αμοιβής, με τις πληροφορίες να αναφέρουν ότι είχε ασελγήσει μία φορά σε βάρος του 12χρονου κοριτσιού σε Ι.Χ. αυτοκίνητο στα Σεπόλια.

Ο ίδιος είχε προσέλθει αυτοβούλως στη ΓΑΔΑ στις 16 Οκτωβρίου και είχε αναφέρει διαδικτυακές συνομιλίες, υποστηρίζοντας ότι ουδέποτε συναντήθηκε με το παιδί.

Ωστόσο, προέκυψαν ισχυρές ενδείξεις περί του αντιθέτου και συνελήφθη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις