Κυριακή 20 Νοεμβρίου 2022

Κιβωτός του Κόσμου: «Eχω δει να πετούν Mικρά παιδιά από τις σκάλες» – Νέα συγκλονιστική μαρτυρία - ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO


 «Ήταν σαν φυλακή»

Μια νέα συγκλονιστική μαρτυρία για την υπόθεση της Κιβωτού του Κόσμου φέρνει στη δημοσιότητα το MEGA, με τις αποκαλύψεις που βλέπουν το φως της δημοσιότητας να προκαλούν ανατριχίλα.

Αυτή τη φορά τη σιωπή της έσπασε μια 19χρονη κοπέλα, η οποία φιλοξενούνταν στην Κιβωτό του Κόσμου, και περιγράφει στην κάμερα του MEGA τα βασανιστήρια που έζησε η ίδια και άλλα παιδιά.

Η 19χρονη περιγράφει τιμωρίες, οι οποίες όπως η ίδια λέει περιελάμβαναν ολοήμερη στέρηση φαγητού και απομόνωση όπως συμβαίνει στις φυλακές. Ακόμα, παιδάκια 5 ετών ξυλοκοπούνταν από υπαλλήλους της δομής της Κιβωτού του Κόσμου.

«Έχω δει να πετούν μικρά παιδιά από τις σκάλες»

«Αυτό που βιώσαμε εκεί πέρα ήταν σαν φυλακή» ισχυρίζεται η κοπέλα, μιλώντας στην κάμερα του MEGA. «Κάναμε πράγματα που δεν θέλαμε και όταν τους λέγαμε όχι μας έβαζαν τιμωρία. Στην τιμωρία αυτή μας έλεγαν ότι ‘μια μέρα δεν θα φας’» αναφέρει η νεαρή κοπέλα.

«Μερικά παιδιά που ήταν πιο άτακτα τα χτυπούσα, τα έπιαναν από το αφτί και τα πετούσαν από τις σκάλες» λέει και τα λόγια της προκαλούν ανατριχίλα.

«Εάν ένα παιδάκι δεν θέλει να κάνει μια δραστηριότητα, την οποία θέλει η Κιβωτός, τον απειλούσαν ότι θα διώξουν τους γονείς του από τη δομή. Αυτά τα έλεγαν κάποιοι παιδαγωγοί» ισχυρίζεται.

«Εγώ από την Κιβωτό έφυγα γιατί δεν μπορούσα να βιώνω άλλο αυτό το πράγμα. Έβλεπα κάποια παιδιά να βασανίζονται και πονούσε και η δική μου η καρδιά που τα έβλεπα έτσι. Εγώ με το που έφυγα από εκεί άνοιξε η καρδιά μου. Έλεγα ότι έφυγα από μια φυλακή, γιατί για εμένα ήταν σαν φυλακή εκεί μέσα».

Η Κιβωτός του Κόσμου «δεν είναι μέρος για να βρει κάποιος ηρεμία» καταλήγει η νεαρή κοπέλα.

Δείτε τη συγκλονιστική μαρτυρία

Πρόγραμμα Αναπαραγωγής Βίντεο

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις